Byggahus.se

Välja modell när du köper tv

 1. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: ion

  Frågan är hur länge till SVT kommer att sända med DVB-T. T2 ger ju dubbla utrymmet och möjligheter till fler kanaler i marknätet. Samtidigt kommer bredbandstv starkt, svårt sia om framtiden. En länk i ämnet. http://tekniken.se/tv/tv23.html
   
 2. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: videopac

  Den som bryr sig för mycket om vad TV:n har för finesser byter TV för sällan ;)
   
 3. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Peter

  @Pelpet: Jag blev väldigt förvånad när jag fick surroundljud via ARC från min TV när jag kollade på Doobidoo senast. Jag har nämligen bara analog kabelsignal till min TV, jag trodde inte att det gick att få något surroundljud då. Nu vet jag inte om det var äkta 5.1, men publikens applåder kom helt klart från bakhögtalarna.
   
 4. FixarFarsan
  Hobbysnickare · Stockholm · 60 inlägg

  FixarFarsan

  Hobbysnickare
  Vi har en Smart-TV som ungarna streamar filmer till från vår NAS. Fördelen är att man har EN enkel fjärr när man har smart-TV.

  Tänker du använda inspelning, välj en TV med flera mottagare annars kan inte ungarna kolla på Dora utforskaren när du spelar in Wheeler dealer..
   
 5. G
  Anonym

  gäst

  Anonym
  år 2014/2015 så är smarttv alltid förlegat då de sällan uppdateras, t.o.m en raspberry pi med xbmc/kodi som startar automatiskt med tvn och dessutom styrs via hdmi (cec) så blir det bara en fjärr och inga begränsningar är bättre. se till att panelen är bra krims kramset man få betala för fixar man bättre och billigare själv. ursäkta brist på ,. skrev på mobil...
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.