Byggahus.se

väggelement från baltikum

 1. A
  Medlem · 1 inlägg

  anthoon

  Medlem
  Hej! Jag har tagit in en offert från en baltisk hustillverkare att leverera och montera ett hus på 145 kvm.
  I deras ansvar ingår att leverera och montera allt utvändigt. Inklusive golv inne, montera skorsten för braskamin, innerväggar, stuprör, dörrar och fönster etc. Detta för ett pris på 1,9 miljoner inklusive frakt.
  I vårat åtagande ska vi förse dom med lyftkran, containrar, husrum, byggnadsställning, lokal transport om de behövs. Våran plan är att ta in markarbete och grund separat, och sen ta in en totalentreprenad på det invändiga arbetet. Alltså all el, vvs o övrig färdigställande.

  Vi hade önskat komma under 3 miljoner exklusive tomt. Tror ni det är rimligt? Eventuellt funderar jag på att bara låta dom leverera väggelementen och sen får en lokal firma ta över resten av arbetet. Hustillverkaren från baltikum verkar väldigt seriös.
   
 2. DixiePixie
  Medlem · 92 inlägg

  DixiePixie

  Medlem
  Den största fördelen med att det upplägget du har är ju att man får huset monterad upp till ett bra pris. Vi köpte garage enl liknande koncept från Litauen medans huset vi byggde var ett Anebyhus . Jag märkte att väggarna till garaget var inte lika ”färdiga” så att säga. Mycket av jobbet gjordes av hantverkare på plats. Ska du ta in svensk firma att göra det jobbet så kommer det kosta betydligt mer än att låta husleverantören göra jobbet. Vi är mkt nöjda med garaget i alla fall. Snickarna dom kom var mkt duktiga på sitt jobb.
   
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.