1 195 292 läst · 15 065 svar
1195k läst
15,1k svar
Vad blir det för mat?
Renoverare
· Stockholm
· 18 877 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 18 877 inlägg
Det ser ut lite som min latmat, men jag brukar hacka en sallad till för att döva samvetet.FredrikR skrev:
F.ö. har jag pesto på makaronerna och Sriracha Mayo på köttbullarna.
Tja.. en pizza tar mellan 60 och 90 sekunder ungefär att gräddaP pmd skrev:
Det var första gången vi gjorde sådana här färdiga runda.. och de var perfekta i botten och mitten.. men lite brända på kanterna och det tror jag berodde på att de (bottnarna) egentligen var lite för stora för just våran pizzaugn! De kom helt enkelt för nära elden (i vårt fall gasolågorna..).
Det finns större ugnar, men jag tyckte (när jag köpte ugnen) att pizzorna på pizzerian är oftast onödigt stora (även om man kanske äter upp den ändå.. så är det lite mer "okynnesätning" på slutet.. mer för det är gott än för att man är hungrig eller behöver energin i maten..). Så då valde jag en snäppet mindre ugn istället .. så pizzorna blev mer lagom
Den lättaste förklaringen kanske är att säga.. tänk skillnaden mellan stekt kött och grillat kött? 🤔😎😊 (vissa saker är svårare att förklara än andra haha)