👍 Du råkar inte ha något recepttips på nattjäst bröd? I min drömvärld tänker jag mig att man kan baka ut dem på kvällen och bara grädda dem på morgonen, men det är väl för bra för att vara sant? 😄
👍 Du råkar inte ha något recepttips på nattjäst bröd? I min drömvärld tänker jag mig att man kan baka ut dem på kvällen och bara grädda dem på morgonen, men det är väl för bra för att vara sant? 😄
Ccpalm skrev:
👍 Du råkar inte ha något recepttips på nattjäst bröd? I min drömvärld tänker jag mig att man kan baka ut dem på kvällen och bara grädda dem på morgonen, men det är väl för bra för att vara sant? 😄
👍 Du råkar inte ha något recepttips på nattjäst bröd? I min drömvärld tänker jag mig att man kan baka ut dem på kvällen och bara grädda dem på morgonen, men det är väl för bra för att vara sant? 😄
Tackar. Nu var jag nog lite otydlig, tänkte specifikt på surdegsfrallor. Är ju lite knepigare att få till med jäsningen.
Googla kan jag så klart göra, men nu var jag nyfiken på era tips! 🤓
Tackar. Nu var jag nog lite otydlig, tänkte specifikt på surdegsfrallor. Är ju lite knepigare att få till med jäsningen.
Googla kan jag så klart göra, men nu var jag nyfiken på era tips! 🤓
Aha.. okej.. har bara ett tips då (har inte gjort så mycket surdeg)
Tackar. Nu var jag nog lite otydlig, tänkte specifikt på surdegsfrallor. Är ju lite knepigare att få till med jäsningen.
Googla kan jag så klart göra, men nu var jag nyfiken på era tips! 🤓
Du kan göra på exakt samma vis med surdeg, byt ut jästen mot en vetesurdeg i recepten där det är vetemjöl.
Se bara till att ha en surdeg som är bra fart i och antingen kan du låta det jäsa en stund i rumstemperatur innan du sätter in dem i kylen över natten eller så kan du låta de jäsa 2 dygn i kylen.