Vilken tur att man har den proffesionen man har, så att risken inte infinner sig att man skulle bli bjuden på snigellunch av herr Malmgren med tanke på det ”obligatoriska?” hångleriet
Annars så har jag aldrig provat sniglar, även om vi har fullt med dessa vinbärssnäckor i trädgården.
Vilken tur att man har den proffesionen man har, så att risken inte infinner sig att man skulle bli bjuden på snigellunch av herr Malmgren med tanke på det ”obligatoriska?” hångleriet
Annars så har jag aldrig provat sniglar, även om vi har fullt med dessa vinbärssnäckor i trädgården.
Jag blev uppväxt på sniglar när vi gick till Cattelin på helgen på 80-talet. Det var Cattelin, operakällaren och Grand som fanns och välja på mer eller mindre
Jag blev uppväxt på sniglar när vi gick till Cattelin på helgen på 80-talet. Det var Cattelin, operakällaren och Grand som fanns och välja på mer eller mindre
Jag är nog lite för kräsmagad för att prova på, men med rätt tillbehör och kanske med tanke på miljön så kan jag tro att det går ner ändå.
Ostron, finns det nå läskigare eg.. vi brukade vara på en fiskauktion ibland och en gång fick vi köpa en bunt ostron ruskigt billigt.. det var ett utmärkt tillfälle för mig att prova..
Maken hade ätit det flera ggr redan..
Jag ville verkligen prova! Jag satt med det där Ostronet framför mig.. tittade.. petade.. luktade.. tittade igen.. provade peta med tungan..
.. efter 33 minuter fick jag anse mig vara besegrad av Ostronet! Inte fasiken kunde jag få in det i munnen och svälja..
MEN JAG FÖRSÖKTE!
OBS - Jag lyckades dock äta två ( !) ) när jag fick det gratinerat på en michelinrestaurang (som delrätt av en 7-rätters) - och gratinerade.. det var nog för mig!
Ostron, finns det nå läskigare eg.. vi brukade vara på en fiskauktion ibland och en gång fick vi köpa en bunt ostron ruskigt billigt.. det var ett utmärkt tillfälle för mig att prova..
Maken hade ätit det flera ggr redan..
Jag ville verkligen prova! Jag satt med det där Ostronet framför mig.. tittade.. petade.. luktade.. tittade igen.. provade peta med tungan..
.. efter 33 minuter fick jag anse mig vara besegrad av Ostronet! Inte fasiken kunde jag få in det i munnen och svälja..
MEN JAG FÖRSÖKTE!
OBS - Jag lyckades dock äta två ( !) ) när jag fick det gratinerat på en michelinrestaurang (som delrätt av en 7-rätters) - och gratinerade.. det var nog för mig!
Gratinerat är att förstöra det. Jag har själv ätit det på olika ställen, tex Eksted (1 stjärna). Inte alls samma grej som äta det enbart med en skvätt citron. Så sjukt gott!
Gratinerat är att förstöra det. Jag har själv ätit det på olika ställen, tex Eksted (1 stjärna). Inte alls samma grej som äta det enbart med en skvätt citron. Så sjukt gott!
Jag är väldigt känslig för konsistenser.. och ostron verkar vara av den slemmigare sorten..
Även som gratinerad rör det sig sju *rys*..
Nån gång KANSKE jag kommer så långt att jag lyckas med ett "rent ostron" men det är lite tveksamt. Jag är väldigt stolt över att jag iaf kan säga att jag provat (oavsett om det nu var gratinerat..)