Lägg till finhackad tomat också Har serverat midsommarsillen på det viset i många år nu, och förstås egen färskpotatis. Men gräddfilen och gräslöken får vara med på ett hörn ändå. Bilder kommer imorn
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Idag blev det olika pytsar och rumstempererat smör då vi var ganska många. Brukar annars lägga upp allt på ett stort fat i snygga rader, men tiden(och orken) räckte inte till. Potatisen är egenodlad Amandine, som har blivit vår favorit. Den tog tvärslut!
Man kan äta det hur man vill, men det godaste är nog att blanda ihop allt, även om det inte är så snyggt
Här kommer min variant på lertallrikasill, eller vad ni väljer att kalla det. Tog med tomater som någon här föreslog.
Det brynta smöret serverades bredvid för att hällas upp på respektive tallrik.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Kan nämna att allt tog slut. En ny favorit på midsommarbordet.