Inloggade ser högupplösta bilder Logga in![]()
Oxbringa, det kan vara skoj att prova. Tänker på Howards mamma i the big bang.
Sen har man den i kylen tills den är väl efter utgångsdatum så man får steka den lite snabbt för att inte behöva slänga den.
Blev faktiskt bättre än förväntat (men långt ifrån bra ).
254 161 läst · 4 193 svar
254k läst
4,2k svar
Vad blir det för mat?
-
-
14 jan 20:12 #1682Inloggade ser högupplösta bilder Logga inInloggade ser högupplösta bilder Logga in
Fish tacos in the making - mangosalsa, picklad rödlök är måsten som tillbehör- Laddar…
-
14 jan 20:30 #1683
Inte direkt nån snygg mat men gott var det.
Högrevsburgare från Icas frysdisk, majo med parmesan och jalapeno och cheddar, en skiva cheddar, 3 skivor stekfläsk
Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
Salladsbladen funkade faktiskt helt ok, blev lite krisp istället för blöta sladdriga bröd.
Kört keto sen nån dag innan nyår, går riktigt bra och vågen visar redan -6kg, förvisso efter en dygnsfasta. Största orsaken till viktminskningen är väl kanske att man skippat ölen i 3v
Ska köra på i 3-4v till har jag tänkt, förhoppningen är väl -20 men 10 är bra det med- Laddar…
-
14 jan 20:56 #1684
Kolhydrater hjälper kroppen att hålla vatten, och intar du då väldigt få så kommer du tappa mycket vatten-vikt.. -
14 jan 21:00 #1685
-
Medlem · 3 454 inlägg 14 jan 21:0914 jan 21:09 #1686
Nu blev jag sugen på en tournedos Rossini.
Har du ätit det?- Laddar…
-
Renoverare · Stockholm · 11 827 inlägg 14 jan 21:15
AndersMalmgren
Renoverare- Stockholm
- Medlem dec 2013
- 11 827 inlägg
- 10 341 gillningar
- 1 955 bilder och filmer
-
14 jan 22:29 #1688
Mumsade moule idag. Ett kilo var till mig och gubben. Enkel sats av soppan i receptet. Jättegott!
https://www.tasteline.com/recept/asiatiska-moules-marinieres/ -
14 jan 22:39 #1689
Min favorit rätt. moules marinieres. Sist jag åt det på resturang spydde jag och fick migrän.
Om man skall göra det själv och slippa dåliga musslor, funkar det att köra på frysta eller skall det vara färska? -
-
14 jan 23:07 #1691
Köpte två kilo färska. Sköljde i kallt vatten och kände efter att vartenda ett var helt och stängt innan de åkte ner i grytan. Aldrig lagat detta innan. Himla enkelt, snabblagat och gott
-
mexitegel
Allvetare- Västra Götaland
- Medlem jan 2009
- 16 573 inlägg
- 13 799 gillningar
- 818 bilder och filmer
14 jan 23:11 #1692Otroligt gott och otroligt enkelt.
Köp nät med färska musslor i fiskvagnen. Rensa dem noga i kallt vatten och ta bort ev skägg. Kasta trasiga och de som inte stänger sig om man knackar på dem.
finhacka scharlottenlök och vitlök och stek mjuk i stor kastrull i olivolja utan att det får färg. Slå på 4-5 dl vitt vin och låt koka 2-3 minuter. Ös ner musslorna och koka ytterligare 2-3 minuter på hög värme under lock. Ta upp musslorna, släng de som inte öppnat sig.
Häll i några dl grädde och låt koka in, smaka av med salt och peppar. Tillbaka med musslorna och lägg på någon persiljekvist för syns skull.
Ät!- Laddar…
-
-
14 jan 23:23 #1694
Med det sagt, musslor är gott.
/Höghus- Laddar…
-
FredrikR
Semesterfirare- Dalarna
- Medlem feb 2006
- 12 611 inlägg
- 16 725 gillningar
- 3 480 bilder och filmer
15 jan 08:05 #1695Hemgjorda räkmackor igår, inte flott, inte speciellt fint upplagt saknades både dill och citron.
Men båda åts upp med god aptit.
Båda katterna registrerade att det var räkor på gång redan när påsen togs fram från frysen.- Laddar…