Kanske är en sådan grej man älskar eller så är det meh. Personligen vill jag ha en riktig torr champagne till för det ska få full pott. Och så inga tillbehör utöver en skvätt citron. Och de måste vara små och fina. De stora blir bara en slemhög precis som du säger
231 540 läst · 3 924 svar
232k läst
3,9k svar
Vad blir det för mat?
-
Renoverare · Stockholm · 11 703 inlägg 12 jan 00:44
AndersMalmgren
Renoverare- Stockholm
- Medlem dec 2013
- 11 703 inlägg
- 9 850 gillningar
- 1 913 bilder och filmer
-
Renoverare · Stockholm · 11 703 inlägg 12 jan 12:18
AndersMalmgren
Renoverare- Stockholm
- Medlem dec 2013
- 11 703 inlägg
- 9 850 gillningar
- 1 913 bilder och filmer
12 jan 12:18 #1667Jag måste slå ett slag för Sosta, kanske Stockholms bästa lunch just nu.
Inloggade ser högupplösta bilder Logga in -
-
Renoverare · Stockholm · 11 703 inlägg 12 jan 12:38
AndersMalmgren
Renoverare- Stockholm
- Medlem dec 2013
- 11 703 inlägg
- 9 850 gillningar
- 1 913 bilder och filmer
-
Alfredo
Besserwisser- Västernorrland
- Medlem sep 2008
- 15 129 inlägg
- 19 071 gillningar
- 1 924 bilder och filmer
-
Renoverare · Stockholm · 11 703 inlägg 12 jan 13:13
AndersMalmgren
Renoverare- Stockholm
- Medlem dec 2013
- 11 703 inlägg
- 9 850 gillningar
- 1 913 bilder och filmer
12 jan 13:13 #1671- Laddar…
-
12 jan 15:53 #1672
Och för att hålla mig lite mer till ämnet så plingade micron fram detta idag
- Laddar…
-
12 jan 15:56 #1673
-
-
12 jan 16:45 #1675
Panerad fisk, dillmajonnäs å päre
Inloggade ser högupplösta bilder Logga in- Laddar…
-
-
-
Renoverare · Stockholm · 11 703 inlägg 14 jan 17:51
AndersMalmgren
Renoverare- Stockholm
- Medlem dec 2013
- 11 703 inlägg
- 9 850 gillningar
- 1 913 bilder och filmer
-
Medlem · skåne · 286 inlägg 14 jan 18:3514 jan 18:35 #1679
Hemmarökt lax. Rom och dillsås. Och det blev över så det räcker till lunch imorgon med
- Laddar…
-
Renoverare · Stockholm · 11 703 inlägg 14 jan 18:43
AndersMalmgren
Renoverare- Stockholm
- Medlem dec 2013
- 11 703 inlägg
- 9 850 gillningar
- 1 913 bilder och filmer
14 jan 18:43 #1680Oxfilé med ankleverskum och gratinerade tomater
Inloggade ser högupplösta bilder Logga in- Laddar…