Våfflor, med tjöpesylt och grädde.
Inte ätit det på säkert ett halvår, riktigt gott och en förklaring till inget foto.
Till lunch blev det nåt så enkelt men ändå i mitt tycke väldigt gott som panerad fisk med fil/remouladsås och potatis, på en utanför jobbstaketet närbelägen lunchservering.
Våfflor, med tjöpesylt och grädde.
Inte ätit det på säkert ett halvår, riktigt gott och en förklaring till inget foto.
Till lunch blev det nåt så enkelt men ändå i mitt tycke väldigt gott som panerad fisk med fil/remouladsås och potatis, på en utanför jobbstaketet närbelägen lunchservering.
Panerad fisk är en riktig höjdare, det blir det på onsdag :=)
Imon blir det fläsk med bruna bönor :=)
gårdagens..
ris och currysås.. familjen fick kyckling men det fanns bara en i frysen så jag tog fläsklägg istället.
lök, morötter, tomat, vitlök fick gå i järngryta.
Sedan tog jag skyn och mosade,,pressade ur det sista i en kastrull..
I med lite kesella och salt..Sedan curry..
Lite grädde... Fick koka ihop..