Byggahus.se

trädgårdsarkitekt sökes i Östergötland, Linköping

 1. A
  Medlem Nivå 1
  Hej

  Jag och min fru har idag kommit fram till att den tomt som följde med huset inte är så rolig, någon som har lite hemside adresser till folk som jobbar med trädgårdar i Östergötland, Linköping.
   
 2. A
  Medlem Nivå 3
 3. A
  Medlem Nivå 3
  hon håller iofs till i Nyköping men gör jobb i Östergörland också. Vi anlitade henne och är jättenöjda
   
 4. A
  Medlem Nivå 1
  Vi har också funderat på att ta hjälp att planera vår nya tomt. Vi gick in på webbsidan ovan och det såg ju bra ut men det kostar en hel del pengar... Är det ca 25000 man får räkna med eller finns det andra till bättre pris som ändå är bra? Om vi hittar någon som vi använder lovar jag att skriva här och tala om hur det gick.
   
 5. A
  Medlem Nivå 1
  Är det någon som vet något om Tony Rosander på http://www.havomark.se/. Jag fick hans adress från Blomstertorget. Det verkar ju bli betydligt billigare men det måste ju bli bra också.

  Anders
   
 6. yonna
  Medlem · Nivå 15
  Trädgårdsanläggning är dyrt - men det är ju samma sak med kostnaden att bygga ett hus. Antingen anlitar ni en trädgårds-eller landskapsarkitekt som gör en skiss över hur trädgården lämpligast planeras med hänsyn taget till vad ni själva förväntar er av en trädgård. En sådan skiss kan gå på ngt mellan 6-10-000 i storstadsområdena av någon som är utbildad och specialiserat sig på trädgård. Har ni något hushållningssällskap i krokarna brukar dessa både har kunskap och hålla vettiga priser. Sedan får man leta efter anläggare som fixar jobbet. Innebär arbetet markhöjning, platt-och stenläggning och kanske trädäck jämte huset kan det kosta hur mycket som helst.

  Har man redan en trädgårdsritning är det betydligt lättare att använda denna som grund för offertförfrågningar.
   
 7. A
  Medlem Nivå 1
  Lägger upp igen, carolina@kund.biknet.se hon fixar trädgårdsritningar men glöm inte att ange vilken typ av ritning det ska vara, grannen till mig var lite otydlig när de skulle ha sin trädgård fixad här i Linköping men det redde upp sig till slut. De fick ett kompendium med skisser, ritningar och växtförslag med skötselplaner.

  Vi kommer att anlita henne senare detta år inför att vi ska renovera huset nästa år 2009 så tänkte vi ta tag i trädgården med...
   
 8. yonna
  Medlem · Nivå 15
  Aosman - läs forumreglerna. Man bör inte göra reklam för ett företag man inte personligen har erfarenhet av, speciellt inte när man är nykomling i detta forum.
   
 9. Zelda
  Medlem Nivå 2
  Vi har anlitat en tjej som är trädgårdsmästare och gärna tar planeringsjobb vid sidan av. Hon tog 4000 kr för en detaljerad skiss, bilder på växter/stenar och skötselplan.
   
 10. K
  Medlem Nivå 1
  Zelda: vem är tjejen ni pratar om?
  Vi ska anlägga en trädgård och tänkte få lite bra tips av någon. Kollade lite på www.havomark.se och ska väl slå en signal. Nån erfarenhet av honom?
   
 11. K
  Medlem Nivå 1
  Bestämde tid med Tony på Havomark för att gå igenom vår trädgård. Döm av min förvåning när han inte dyker upp, inte svarar på telefon och sedan inte heller ringer upp!!!
  Verkar klart oseriöst om jag får säga min mening.
  Nu letar vi annan trädgårdsarkitekt i Linköping
   
 12. A
  Medlem Nivå 5
  Dåligt - men jag skulle ringa upp och säga det - samt samtidigt kolla att det faktiskt inte fanns någon vettig förklaring. (Borttappat nummer? Kanske liten risk men bättre att kolla först.)
   
 13. K
  Medlem Nivå 1
  Mja...jag ringde hans telefon/mobilsvar och lämnade meddelande..inklusive mitt mobilnummer så han är rökt :)
  Nu letar vi vidare så får vi se vad vi snubblar över.
   
 14. A
  Medlem Nivå 1
  Vi träffade en bra firma på Hem o Villamässan i Stkhlm, gå in på deras hemsida och kolla, dom ritar i 3D! Supersnyggt! Vi kommer att anlita dom.
   
 15. A
  Medlem Nivå 1