Byggahus.se

Top 10: Bästa verktygsförvaringen

 1. sir_daniel
  Självbyggare · Stockholm · 2 649 inlägg

  sir_daniel

  Självbyggare
  Ion tänker som dig där, har tyvärr en förmåga att lägga ifrån mig verktyg och sen är de temporärt borta... Tur att jag lätt kan hänga upp dem. Har även egna lådor/skåp för specialverktyg (el, VVS, kyla, snickeri, elmaskiner osv).
  Körde i förra garaget (som jag hyrde och delade med andra) en rullvagn med någorlunda ordning i, men den blir för full på en gång och svåröverskådlig att se vad som saknas.

  Edit: saknar dock en whiteboard för att kunna skriva upp de brillianta idéerna som dyker upp på småtimmarna (även om de inte kan ses som det dagen efter ;) )
   
 2. Johannes Carlsson
  Allvetare · Halland · 8 448 inlägg

  Johannes Carlsson

  Allvetare
  För att skriva upp idéer föredrar jag en hög vita a4 papper, eller mobilen. Då kan man ta med sig idén in till soffan och skissa vidare ;)
   
 3. S
  Medlem · Västerbotten · 895 inlägg

  Squall Leonhart

  Medlem
  Ett omöjligt projekt med verktyg är när man delar dessa med någon annan som inte delar samma ordnignssinne. Ditt konstverk på väggen eller grupperingen i alla lådor hamnar istället på någon arbetsbänk och du får lägga ner minst 1 timme på att leta upp och sortera allt igen. :(
   
 4. L
  Medlem · skåne · 400 inlägg

  lavin

  Medlem
  Sen är det rätt stor skillnad på verktygsförvaring där man utför jobbet vid förvaringen, eller om man alltid tar in dom på olika ställen i huset eller i trädgården. Jag tycker diverse mindre verktygslådor i tyg är bra, med en stor öppning i mitten. Då kan man ta med sig saker ut och in lite osorterat. Dubbletter är dock viktigt att ha, hammare, kofot, tumstock, mängder med pennor. En del blir kvar inne och annat kommer på plats ute. Ute finns backar med olika teman, måla, riva, bygga, vvs, el, kakel. I dessa hamnar en hel del material också... Tror stök är oundvikligt, men lite enkla grundregler är bra för oss, enklare regler = enklare att lägga tillbaks = man gör det oftare
   
 5. N
  Medlem · Stockholm · 1 152 inlägg

  nemlan

  Medlem
 6. Daniel_N
  Moderator + Youtuber · Skåne · 8 483 inlägg

  Daniel_NPremiumikon: Hand

  Moderator + Youtuber
 7. Fario
  Husägare/flugfiskare · Löddeköpinge · 1 188 inlägg

  FarioPremiumikon: Hand

  Husägare/flugfiskare
  Jag kör med klassikerna. Plåttavla, skåp och plastlådor.
  Men också med denna där jag har lite bra att ha-verktyg som följer med vad jag än skall göra. Haft samma verktyg i den i tre år nu.
  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  Snapseed.jpg
   
Rekommenderat från shoppen

Varför visas rekommenderat från shoppen?

Rekommenderat från shoppen är en annons från Byggahus egen shop. Produktrekommendationer visas automatiskt baserat på nyckelord som nämns i foruminlägget. Vi matchar innehållet med relaterade produkter som kan hjälpa läsare med sina byggprojekt. Inläggskaparen har inte själv lagt in produkterna i inlägget.

Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.