Test sju batteridrivna fönsterskrapor

5k läst  50 svar

 1. N
  Medlem Nivå 14
  Frågan är om de har testat en batteridriven skrapa eller inte.
   
 2. B
  Medlem · Nivå 15
  Någon borde - som sagt - fråga "dem"
   
 3. N
  Medlem Nivå 14
  Kanske nån av de som är helt säkra på att proffsen inte använder batteridriven skrapa? För de verkar ju ha kontakter med proffs?

  Själv känner jag inte proffs, jag har bara provat att tvätta med vanlig skrapa respektive batteridriven skrapa, så jag vet vad jag tycker är smidigast.
   
 4. D
  Medlem Nivå 1
  Viftar till med en microduk efter Kärcherns ränder, då blir resultatet topp!
  Och som tidigare nämnts är det inte många sekunders användande per fönster, så de där 30min räcker en bit
  Jag menar vem orkar putsa alla fönster på en 2-plans villa i sträck
   
 5. yonna
  Medlem · Nivå 14
  Arkitekten fick (bl a) instruktion att de stora fönsterpartierna skulle kunna tvättas utifrån utan stege dvs de fick inte vara högre än att jag kan nå överkanten utan hjälpmedel. Funkar mycket bra. Behöver jag verkligen en Kärchner ...?
   
  • Laddar…
 6. C
  Medlem Nivå 5
  Jag tyckte den fungerade bra.
  Hade lite svårt att komma åt längst ner på fönsterna när fönsterbänken tog i. Det blir fel vinkel på bladet för att det ska dra med sig allt och lämnar därför små ränder sista biten. Har exakt samma problem med vanliga skrapor så det va ingen skillnad.

  I och med att vattnet ändå skulle sugas upp kunde jag tvätta fönsterna med riktigt mycket vatten utan att behöva tänka på att ha massa handdukar och papper som skydd längst nere. Jag tror att det va därför jag gick genom fönsterna lite snabbare än vanligt och ändå fick ett bra resultat, trots att jag fick gå över kanterna med mikrofiberduk för att få med det sista, precis som vanligt.

  Kort sagt, den fungerade precis lika bra som en vanlig skrapa. Den stora skillnaden är att det inte blir lika kladdigt.

  Angående vikten så var den absolut inte några problem. Jag har vanliga kopplade fönster så alla högerfönsters utsida togs med vänsterhanden utan några som helst problem.


  En dedikerad maskin gör ju alltid ett tråkigt jobb lite roligare men är det värt 873:-? Det är upp till var och en att avgöra. Man får många vanliga skrapor för det priset.

  På grund av sommarens alla flugor så kommer fönsterna att behövas putsas igen innan vintern och jag kommer använda boschen även då, trots att jag har vanliga skrapor liggandes. Så man får väl anta att jag är nöjd med den. ;)

  Har någon några frågor är det bara att ställa dem så ska jag svara efter bästa förmåga.
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: