Byggahus.se

Svenska Trygghetslösningar

 1. S
  Medlem · skåne · 1 620 inlägg
  Hej, vi har tröttnat på Verisure och dyr prenumeration. Har fått offert från Svenska Trygghetslösningar på 23 000 SEK för att köpa larmet.Installation ingår. Omfattningen är två kameror, två brandvarnare och en "brytare" till ytterdörr. Märke på larmet är Visonic, som verkar ha gott rykte. Därefter kan man koppla upp det mot central till en kostnad av 99 SEK/månad. Denna månadskostnad påstår man kan endast höjas vid nyinstallation, vilket låter nästan lite väl bra? 23 000 SEK är dock mycket pengar, ungefär vad vi idag betalar på 5 år med nuvarande Verisure. I sammanhanget ska sägas att vi då endast har en st kamera och inga brandvarnare....och att det med den kompletteringen skulle kosta rejält mycket mer. Erfarenheter?
   
 2. RilleRock
  Medlem · Skåne · 2 392 inlägg

  RilleRock

  Medlem
  Stor engångskostnad men absolut billigast på sikt plus du kan sköta alla serviceåtgärder själv och priset i säg är inte orimligt.

  Lövestad larmcentral är billigare än 99kr/månad.
   
 3. S
  Medlem · skåne · 1 620 inlägg
  Ja, den larmleverantör som bäst kan utmana dem är Protexus. De kör samma hårdvara (Visonic), men du måste installera det själv....man kan dock sammanfatta det som att man betalar ganska mycket för installationen. Tror att nettoskillnaden i mitt exempel blir ca 8 000 SEK.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.