Byggahus.se

Stora Lusthuset - Torsjö

 1. L
  Medlem · 1 inlägg

  linda_norberg

  Medlem
  Hej!
  Vi är helt sålda på det här huset och såklart så vill man ju veta vad det kan tänkas kosta. Vet att ni får många prisfrågor och att det egentligen är omöjligt att svara men en liten hint hade känts bra.
  Jag läste att ni bara kan leverera totalentreprenad upp till Uppsala, längre norrut endast husleverans. Vad innebär det? Får man det inte nyckelfärdigt då?
  Vad är det för prisskillnad på nyckelfärdigt och husleverans?

  Hoppas att du orkar svara, är så nyfiken!

  mvh
  Linda
   
 2. P
  Medlem · 79 inlägg

  Peter_Bjornfors

  Medlem
  Hej!
  Stora Lusthuset Torsjö kostar från oss 1 610 000 kr, sedan tillkommer entreprenadarbeten, tomtkostnader, avgifter mm. Tyvärr kan man inte ge ett generellt pris på vad dessa arbeten kostar eftersom det skiljer mycket mellan olika orter i Sverige. Är du nyfiken på vad det nyckelfärdiga priset är så titta in på vår hemsida, leta upp den av våra representanter som sitter närmast dig och slå honom eller henne en signal.
  Vi kan erbjuda totalentreprenad i större delen av södra Sverige, som du säger ungefär upp till Uppsala, sedan är vår marknadsandel för liten för att vi ska kunna göra det. I de områden där vi inte kan erbjuda totalentreprenad så har byggherren ett avtal för var entreprenör, ofta hjälper vår representant till med dessa avtal om inte kunden är mycket erfaren av entreprenadupphandling. Så om vi går tillbaka till din fråga om nyckelfärdigheten norr om Uppsala så är svaret att det visst kan bli nyckelfärdigt men att det är ett avtal mellan dig som byggherre och dina entreprenörer.

  Ha det bra!
  Peter Björnfors
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.