Juldekorationerna är ju i full gång och varje år kommer frugan hem med några nya ”fynd” av ljusslingor som är bättre än föregående årets versioner.

Denna gång fick jag tre stycken IKEA SVARTTRÅD https://www.ikea.com/se/sv/p/svartr...rt-utomhus-30521800/?openWriteReview=30521800
som är en ljusslinga för utomhusbruk. Den är dekorativ och fin och håller en bra kvalité. Men problemet är denna gång att frugan vill ha dessa tre monterade i serie på ett staket. Spänningsadaptern på denna har en kontakt som inte liknar någon annan så med andra ord kan man inte köpa kombinera ihop dom med någon gren-förlängning ihop med någon stackare drivdon. IKEA tillhandahåller inte något tillbehör med denna typ av kontakt.

Någon som har koll på vad det är för standard eller om de är eget, och om det finns ngt tredjeparts tillbehör som passar?

Smått sugen på att klippa av kontakten och montera på någon av de typer som tillhandahåller olika tillbehör. Något tips på bra grejer?
Jag har koll på att det måste ha rätt spänning och tillräcklig effekt osv. och att de är en utmaning att få det tillräckligt tät motsvarande IP44.
 
 • En hand håller en svart elektrisk laddare nära en nätadapter med rund anslutning mot textilbakgrund.
  Inloggade ser högupplösta bilder
  Skapa konto
  Gratis och tar endast 30 sekunder
 • Svart strömadapter med specifikationsetiketter på grå vävt tyg.
  Inloggade ser högupplösta bilder
  Skapa konto
  Gratis och tar endast 30 sekunder
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.