Byggahus.se

Söker tomt i Ale eller Lerums kommun.

 1. A
  Medlem Nivå 1
  Jag och min fru vill bygga vårt första hus och söker tomt till salu eller som kan styckas av i Ale eller Lerums kommun. Då vi har litet barn är drömscenariot nära Älvängen, Gråbo eller nära annat litet samhälle så man inte blir för isolerad.
  Haft svårt att hitta några till salu på vanliga säljsidor och kommunen refererade bara till mäklare som inte har nåt att sälja.

  Vi har fastnat i ett moment 22 där vi har en hustillverkare som kan bygga ett hus vi har råd med, men de säljer inte tomter och vi hittar inga tomtar. Tips och råd mottages gärna.

  Tack

  André och Linda
   
 2. Myrstacken
  Medlem · Nivå 4
  Lödöse?
   
 3. A
  Medlem Nivå 1
  Lite för långt bort tyvärr. Vi ser helst Skepplanda som gräns.
  Men tack :)
   
  • Laddar…
 4. A
  Medlem Nivå 1
  bump
   
 5. M
  Medlem Nivå 1
  Hej,

  Vi söker med tomt i Lerums kommun, gärna nära pendeltåget. Om någon har några tips så tar vi gladeligen emot dem!

  Mvh
  Malin & Markus
   
 6. coconut
  Medlem · Nivå 5
  Kolla med kommunen vad planerna för Öxeryd 1:80 till Öxeryd 1:84 är. Inte allt för långt ner till tåget. Åker förbi dessa ganska ofta och de har röjt bort skogen så de borde kanske snart säljas.
   
 7. M
  Medlem Nivå 1
  Tack för ditt tips! Vi har varit i kontakt med kommunen. De har dock inte sagt något om Öxeryd. De pratar om Torpadalen, men de vet tyvärr inte vilket år de kan tänkas vara klart för att koppla på VA mm. Blir att undersöka Öxeryd :)
   
 8. Johannes Carlsson
  Medlem · Nivå 20
  Ett annat tips kan vara att kika på Landvetter Södra, fast det kanske är några år bort där :/
   
 9. M
  Medlem Nivå 1
  Tack för tipset, Johannes! Är uppvuxen i Landvetter så vill nu helst utforska något nytt, men det finns många fina tomter där..