Byggahus.se

Söderviken, Eksjöhus

 1. F
  Medlem Nivå 1
  Är det någon som har byggt ett Söderviken med Eksjöhus och som vill dela med sig av sina erfarenheter? Har ni gjort några förändringar i storlek eller planlösning? Andra förändringar? Någon som har bilder att dela med sig av?

  Vi funderar själva på att bygga Söderviken men har lite svårt att få ur försäljaren information om vad som ingår som standard och vad som är tillägg.
   
 2. S
  Medlem Nivå 5

  Re: Söderviken, Eksjöhus

  Var ska ni bygga?

  Bara att be om en leveransbeskrivning för huset, så ser ni vad som ingår som standard.
   
 3. A
  Medlem Nivå 3

  Re: Söderviken, Eksjöhus

  Ska bygga Söderviken men än sålänge ligger bara grunden.
  Huset kommer 9nde Mars.
  Be om leveransbeskrivning är även mitt råd.
  Förutom en massa tillval så som nedsänkt vardagsrums golv, täljstenskamin, Större fönster, inkaklat bubbelbadkar, Ek-trappa mm mm mm har jag även dubbelgarage istället för car-port .
  Grundstandarden är annars förhållandevis hög.
   
 4. F
  Medlem Nivå 1

  Re: Söderviken, Eksjöhus

  Vi planerar att bygga i Gävle. Leveransbeskrivningarna har vi fått, inga problem där. Det är ffa entrepenadbeskrivningarna som verkar vara svåra att få fram. Vi varit inne 3 st Söderviken. Alla har haft en mycket dålig kvalite på lister samt montering av dessa med synliga spikhuvuden osv. Tänkte försöka förekomma sådant. Det är bara ett exempel på sånt som vi inte kunnat få vettig info om. De flesta andra företag har givit oss oerhört specificerade entrepenadsbeskrivningar. Misstänker att det kan ha med den lokale säljaren att göra.