Byggahus.se

snabb leverans??? Hjältevadshus mfl.

 1. I
  Medlem Nivå 1
  Hoppas att någon kan ge lite synpunkter vi har varit inne på att bygga ett A-hus basic #4 men efter att ha varit på husexpo och träffat säljare i helgen måste jag säga att valet inte längre känns lika självklart. Has bemötande var opproffsigt och oengagerat. Det är ju trots allt väldigt mkt pengar som man betalar man skulle kunna tro att de va intresserade av att tjäna dom? Förutm att det kostade mer än vi tänkt oss 150.000. Det skulle kosta 1610000: - ekl. byggherre kostnader som tilkommer med ungefär 100.000:- . Byggtiden var ca 26v från färidigt bygglov. Vi måste riva vårt hus för att få plats med det nya så det känns som att byggtiden är en väsentlig kostnad.

  Nu undrar vi om det finns nån som myggt med Hjältevadshus eller smålandsvillan som kan informera om hur det var med byggtid och byggkreditiv. På hjältevadhus hemsida låter det som att man betalar när man fått nyckeln det är ju ganska mkt penhgar man sparar där.
  Hoppas att någon har tid att dela med sig av sina tankar och erfarenheter
   
 2. G
  Medlem Nivå 1

  Re: snabb leverans??? Hjältevadshus mfl.

  Hejsan. Vi har byggt ett hjältevads hus som vi flyttade in i för ca 4 veckor sedan och vi är mycket nöjda med servicen o kvaliten på huset.
  Vi blev lovade att flytta in den 12 januari i år men huset blav klart tidigare så vi flyttade in i mellandagarna.
  Vi betalade huset samtidigt som vi fick nycklarna till huset väldigt smidigt att slippa lägga ut en massa pengar i förväg.
  Vi har några små anmärkningar på huset som ett märke i ett element, skiftat varm o kallvatten i badrummet, en liten skada i ett golv men den fixar dom nu på torsdag pluss att vi får 1500 för besväret.
   
 3. Anders_S
  Medlem Nivå 7

  Re: snabb leverans??? Hjältevadshus mfl.

  Hej
  Vi flyttade in i vårt Hj hus Björken i Okt ober i fjol. Vår hustittning började i feb samma år. Ca 8 mån väntan. Allt klaffade och vi tom fick flytta in ca 1 vecka tidigare.
  Kristianstadskontoret är kanonbra!!!
  Anders
   
 4. A
  Medlem Nivå 7

  Re: snabb leverans??? Hjältevadshus mfl.

  Vi kontaktade a-hus i årsslutet angående ett hus vi är mkt intresserade av!(vårat drömhus)Innan vi kom till rätt säljare (blev kopplad fel några ggr) så var det inga problem med att skicka mera material osv, tills vi kom till "våran säljare" Vi har fortfarande varken fått något material skickat eller att han har hört av sig på något vis. Jag mailade huvudkontoret i månd & dom har heller inte svarat så... Dom vill nog inte sälja nått hus. Vänd er till någon annan. Det har vi gjort och blivit mkt bättre behandlade av intresserande och seriösa försäljarefrån andra husleverantörer!
  Hälsnigar
  Anna
   
 5. A
  Medlem Nivå 1
  Hej vi håller på och ska bygga vi har valt hjältevadshus pgr av att de har bra standardvitvaror och deras standard på huset är mycket bättre än de flesta andra
  Sedan har vi haft turen att få en kanon försäljare som har ställt upp och hjälpt oss med allt och det känns kanonbra. Men det bästa av allt är att från det grunden är klar så tar det inte mer än 3 veckor så flyttar du in eller 8 veckor om du ska ha övervåning. Vilka andra slår de!!!! Och inte bara det huset kommer i volymer redan färdiga inuti kanon ingen fukt där inte!!!! Vi bygger i Växjö det känns bra och jag riktigt längtar efter huset mm inte långt kvar nu....