Byggahus.se

Slut i rutan för Bygglov

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida Nivå 9
 2. useless
  Lök. · Nivå 25
  Kanske dags för nåt nytt format då? Ett förslag från mig är ett program där man lurar iväg de boende nåt dygn, sen river man hela huset och filmar deras reaktion när dom kommer hem igen. Det ligger väl lite i tiden, eller?
  :cool:
   
 3. J
  Anonym
  Kanske dags för ett riktigt byggprogram som bara inte handlar om snyft och gråt, där man faktiskt lär sig något. Ett program som inte är 90% produktplacering och inte dumförklarar tittarna?
   
 4. D
  Medlem Nivå 12
  Brukar det inte vara nån del där dom bygger upp ett nytt hus också, eller är konceptet mer som "haha vi rev ditt hus! Tji fick ni!"
  I nästa avsnitt förstör vårt team denna familjs liv i göteborg...
   
 5. useless
  Lök. · Nivå 25
  Typ så. För att hålla nere budgeten...
   
 6. D
  Medlem Nivå 12
  OK jag trodde på allvar du bara glömde skriva in det. Hmmm... Kanske det är vad bygglov går ut på? Jag tittar inte på TV så kanske därför missuppfattade jag det.
   
 7. Snailman
  Medlem · Nivå 16


  Det konceptet finns redan, alltså andra delen av din text.
   
 8. J
  Medlem Nivå 1
  Det vore något, tyvärr går det ju åt andra hållet. Det ska gärna vara ytligt och måla om lite och sätta upp lampor. Samma sak om man tittar på discovery och dyl. kanaler där det byggs bilar och motorcyklar etc. Istället för att visa hur de gör ska det vara en massa drama med påhittade bråk och allt möjligt.
   
 9. Mikael_L
  Medlem · Nivå 25
  Första säsongen ... mmmm
  Men säsong två börjar det bli svårt att hitta familjer som ställer upp.

  God idé annars. :)
   
 10. raveper
  Medlem · Nivå 12
  Tycker de kan pausa "byggprogram" ett tag tills de får någon lysande idé.
  En vända trafikmagasinet eller liknande hade varit kul.
   
 11. Dan_Johansson
  Medlem · Nivå 16
  Jag såg "sommartorpet" från 2001 igår på "öppet arkiv".. Det kändes nästan lite uppfriskande.....
   
  • Laddar…
 12. R
  Medlem · Nivå 12
  Inte i TV4 kanalen, för då får vi inte se annat än namnen på de verktyg respektive produkter som de kommer använd och som betalar (skänker) mest. Varför Bygglov börjar tappa tittare beror nog till stor del på att tittarna inte längre vill se t-shirts med firmatryck, kartongen med namnet på produktens tillverkare och liknande. Skall det finnas ett byggprogram så är det byggtips, utformningar och hantverk man vill se inte namnen på tillverkare och leverantörer.
   
 13. Naturliv
  Medlem · Nivå 10
  Jag tycker att det är synd om inte Bygglov kommer tillbaka. Det har varit inspirerande att följa, jag har säkert sett varenda avsnitt. En hel del idéer har jag snott från programmet. Jag hoppas att det i någon kanal startas ett program om att renovera gamla torp. Gärna med både gamla och nya metoder.