Byggahus.se

Slangvinda Gardena roll up bästa stället sätta upp den på?

 1. L
  Medlem Nivå 8
  Hej har beställt en Gardena roll Up 35 meter. Vårat uttag till nuvarande vattenslang är på baksidan av huset.. tvätta man bilen så gör man det på framsidan.. mest praktiska skulle nog va att sätta upp denna på väggen på gaveln långsidan av huset, men kanske inte är det snyggaste! blir en massa hörn på huset slangen skall tas sig igenom annars.. om man nu sätter den på baksidan vid nuvarande slang så blir det att man få slita med sig 30 meter slang på armen för att sedan ta sig till framsidan. Hitta ingen perfekt lösning hur har ni gjort?
   
 2. Demmpa
  Husägare · Nivå 22
  Vi har vattenutkast på både framsidan och baksidan samt i garaget (när den på framsidan). Vi har normalt en slangvinda på hjul stående på baksidan samt lös slang tillgänglig hängande i garaget.
   
  • Laddar…
 3. L
  Medlem Nivå 8
  Ok vi har en slangvinda på hjul där bak nu.. men är ett helvete att rulla upp 30 meter varje gång...Får nog bli sätta den på hörnan på långsidan så man slipper endel skarpa hörn..
   
 4. T
  Medlem · Nivå 10
  Kan du inte installera flera vattenutkastare?
   
 5. L
  Medlem Nivå 8
  Det är en stuga så tänkte det är smidigare köpa en roll Up slippa en del bök! Ser även Gardena har en roll Up Li med batteri, trycker på en knapp så rullas slangen upp.. men men denna manuella så åker väll hela slangen in genom att dra en gång i slangen! Vad är vitsen med batteri princip samma funktion?
   
  • Laddar…