Byggahus.se

Skillnad i slutvärdering Vårgårda Hus vs Smålandsvillan

 1. AochAGbg
  Medlem · 2 inlägg

  AochAGbg

  Medlem
  Hej alla!

  Vi håller just nu på att välja vilket hus vi vill gå vidare med och har två stycken produktionskalkyler, vi äger tomten idag och har förberett allting för bygglovsansökan. Vi är just nu lite kluvna och står i valet mellan två stycken hus, det första är en Villa Eksjö från Smålandsvillan och det andra är ett Vårgårda Hus som heter Nolhaga. Vårgårda huset är 300kkr dyrare men standarden betydligt högre, när vi fyllde på med tillval i Smålandsvillan så stack priset upp rejält och närmade sig lösvirkes från Vårgårda där exempelvis golvvärme, slätmålade tak m.m ingår.

  Blir det någon skillnad på husen vid en eventuell slutvärdering? Villa Eksjö från SMW är 164kvm med förhöjt väggliv medan Vårgårda huset är 1-plans på 138kvm. Vi är väldigt kluvna just nu...
   
 2. M
  Medlem · Skåne · 462 inlägg

  maximm

  Medlem
  Bäst svar får du med en mäklare som kan området. Ring någon du gillar och prata av dig. Har jag gjort flera gånger innan jag tar beslut, de är supertrevliga.
   
  • Laddar…
 3. AochAGbg
  Medlem · 2 inlägg

  AochAGbg

  Medlem
  Tack, har mejlat vår mäklare. Får se vad han säger, svårt att avgöra sådant egentligen. Om man endast går på KVM eller standard också..
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.