Byggahus.se

Skänker bort 100 tomter

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida Nivå 9
  För att locka invånare till Nordmaling väljer kommunen att skänka bort 100 tomter, men än har ingen nappat.

  Du kan läsa artikeln här: Skänker bort 100 tomter
   
 2. E
  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  Man kan ju undra hur helhjärtat det där projektet är egentligen. Om man går in på deras hemsida står där inte ett ord om några gratis tomter. De enda tomter de har där försöker de sälja för 200 000 + anslutningsavgifter. Dream on, baby!

  Det hörs ju att Sune Höglander är någonting på spåret när han nämner något om "marknadsföring". Ett första steg kunde ju vara att informera kommunens webbredaktör om vad som pågår.
   
  • Svara
 3. E
  Anonym
  Skrivet av: Maria

  Kanske läste han din kommentar Anonym, finns faktiskt info utlagd idag, även om det inte var helt enkelt att hitta, en sökning på bara "tomt" räckte inte... "gratis tomt" funkade däremot. Ligger nog något i det där med dålig marknadsföring, det vore ju bra om man kunde hitta detta på hemsidan utan att veta att det finns att leta efter...http://www.nordmaling.se/default.aspx?di=7418&ptdi=0
   
  • Svara
 4. E
  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  Japp, nu har de uppdaterat sidan. Undrar om de betalar ut tipspengar...?
   
  • Svara
 5. E
  Anonym
  Skrivet av: Hugo

  Knappast någon nyhet att en kommun ger bort gratis tomter om man bygger. Många adnra ommuner som gör det. Till exempel Lessebo kommun.
   
  • Svara
 6. E
  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  En kommun som däremot enträget slår sig för bröstet är "Attraktiva Avesta". Dom vill fortfarande ha uppemot 400 000 inkl. avg för sina kommunala tomter. Detta trots att staden inte växer, och allt läggs ned. Håller på att bli något av en "Spökstad". Bland 30 tomter i ett område, har man avyttrat 4 st på 2 år, hur tänker man där?
   
  • Svara
 7. E
  Anonym
  Skrivet av: Tommy

  Det är ju klart, 80-120.000 i anslutningsavgifter. Det är ju också ett sätt att sälja tomter på.
   
  • Svara