Jag har flera gånger försökt använda min röklåda från Weber på min Q3200 men får det inte att funka.
Framförallt är problemet att det inte går att köra på så låg temperatur som man ska göra (120 grader) med indirekt grillning (bara eld på yttre brännaren) tempen hamnar närmare 150 grader istället.
Någon annan som upplever samma problem eller har löst det?
Framförallt är problemet att det inte går att köra på så låg temperatur som man ska göra (120 grader) med indirekt grillning (bara eld på yttre brännaren) tempen hamnar närmare 150 grader istället.
Någon annan som upplever samma problem eller har löst det?
Jag har en 133 liter elrök (kombinerad kall/varm-
rök som går på rökspån och el) och en 188 liter
vedrök (varmrök som går på ved
)
.
Är helt i stainless, kostar inte mkt och funkar bra
.
Behöver man inte lite volym för att röka?
MVH
PS. Korvarna är avsiktligt något "under" - skall
stekas på kort innan ätas. (Vem vill ha kall korv?)
rök som går på rökspån och el) och en 188 liter
vedrök (varmrök som går på ved
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Är helt i stainless, kostar inte mkt och funkar bra
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Behöver man inte lite volym för att röka?
MVH
PS. Korvarna är avsiktligt något "under" - skall
stekas på kort innan ätas. (Vem vill ha kall korv?)
Redigerat:
Kanske är en relevant fråga snart igen?
Det är inte så att du har något spjäll du kan öppna för att sänka temperaturen? Annars får du hålla locket lite öppet med hjälp av en liten pinne eller träbit. Kommer gå lite mer rökspån men det kan det ju vara värt
Det är inte så att du har något spjäll du kan öppna för att sänka temperaturen? Annars får du hålla locket lite öppet med hjälp av en liten pinne eller träbit. Kommer gå lite mer rökspån men det kan det ju vara värt
Har du provat bara köra med mittenbrännaren, borde bli lägre temp då? Är nyfiken då jag har en likadan grill men har inte provat röka i den ännu.mexitegel skrev:
Jag har flera gånger försökt använda min röklåda från Weber på min Q3200 men får det inte att funka.
Framförallt är problemet att det inte går att köra på så låg temperatur som man ska göra (120 grader) med indirekt grillning (bara eld på yttre brännaren) tempen hamnar närmare 150 grader istället.
Någon annan som upplever samma problem eller har löst det?
Klicka här för att svara