personstarthumb-up

Redskapshållare montering på tunn skjutdörr

707 läst  2 svar

 1. E
  Medlem Nivå 3
  Undrar om ni har några tips på bra redskapshållare, hur dom ska monteras och vad det håller för på en skjutdörr till en garderob den verkar rätt lätt/inte speciellt mycket tyngd i den. Fungerar förslag nedan och är det bara att skruva in med en skruv som är lagom lång inte går igenom dörren?

  Lite städredskap, dammsugarmunstycke/slang och sportgrejer som ska hängas så viktmässigt är det ju inte så mycket men om möjligt kanske jag vill få upp mer, bild finns nedan

  Skjutdörren är 96cm bred och listen är 6cm hög det är inre dörren insidan som gäller, bild finns nedan

  Ex på redskapslist, finns säkert bättre alternativ? (58,6 x 12,1 x 7,5 cm) https://www.k-rauta.se/byggvaruhus/elfa/redskapshållare-elfa-multi-orginazer-large-platinum

  Alla tips mottages gärna har väldigt dålig koll, och önskar mindre kaos i lägenheten :)

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 2. E
  Medlem Nivå 3
 3. E
  Medlem Nivå 3
  Det blev toolflex http://www.toolflex.com/original/sv/produktsortiment/
  Jula har den i lager billigt och blev helt okej verkar sitta bra också, i kombination med elfas tyvärr skitdyra modulära hyllsystem (enda infästningen är horizontell skena högstupp resten hänger) så börjar jag få lite förvaring nu, fortfarande en del att göra men det mesta är borta från golvet iaf.

  Båda rekommenderas om man bor trångt och har tummen mitt i handen och gärna vill göra det själv (jobbigaste var att ta välja infästning men fick hjälp i butikerna)

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  Redigerat 3 dec 17:59

Hej där! Skaffa ett konto gratis så kan du också ställa frågor i forumet. :love: