Byggahus.se

Programmera telefonnummer DSC Power 608

 1. R
  Medlem · Skåne · 651 inlägg

  Rena

  Medlem
  Hej,

  Behöver lite hjälp med att byta telefonnummer i ett DSC Power 608. Eftersom manöverpanelen inte är någon klartextdisplay är det svårt att få rätt på detta. Är det någon vänlig själ som skulle kunna skriva programmeringssekvensen eller behöver jag kontakta installatören?

  TACK PÅ FÖRHAND!
   
 2. F
  Medlem · Västra Götaland · 2 203 inlägg

  frohike

  Medlem
  sekvens 301 och 303

  Gå in i programeringsläge. *8 och installationskod. slå 301 sen telefonnummret. du ska höra 3 snabba pip om det godtages av centralen. backa ut ur programeringsläge med * Prova om det fungerar. ev måste du gå in i sekvens 360 och slå in 06, 06.
   
 3. R
  Medlem · Skåne · 651 inlägg

  Rena

  Medlem
  Tackar! Skall testa i helgen!
   
 4. P
  Medlem · Västernorrland · 388 inlägg

  puttrix

  Medlem
  Blir det verkligen 3 snabba pip när man programmerar telenummret? Man kan ju lägga in massor av siffror... Och backar ur programmeringsläget gör man med #

  Kan kanske bli problem om man byter från ett mobilnummer (10 siffror) till ett hem-nummer med bara 9 siffror, då får man "radera" sista siffran med *6.

  För att komma in i programmeringsläget ( *8 ) så behöver du installtörskoden, så du kanske blir tvungen att kontakta installtören i alla fall.

  Lycka till.
   
 5. F
  Medlem · Västra Götaland · 2 203 inlägg

  frohike

  Medlem
  Så sant så sant.. Både Bosch 7200, 7400 samt mer eller mindre hela powerserien behöver jag manual för att köra en programering på :) Gillar inte dessa då jag tycker programeringen utan en dator är urusel utan någon bra överblick. Är mer den personen som gillar Galaxy över allt annat.
   
 6. R
  Medlem · Skåne · 651 inlägg

  Rena

  Medlem
  Funkade alldeles utmärkt! Installatörskoden stod i programmeringsjournalen.

  Tack för hjälpen!
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.