Prisuppgifter?

4k läst  1 svar

 1. S
  Medlem Nivå 1
  Hej!
  Har varit inne på er hemsida och kollat under "mitt villa varm". Blev mycket förtjust i två av husen där. Skulle uppskatta om du kunde informera om ca priser på Andreas och Lenas hus samt Magnus och Helenas hus. De ser rätt lika ut men det är ialla fall den typen av hus vi tänker bygga. Priset jag önskar är på stomrest. Vi tänker ordna med kök, garderober, badrumsinredning, målning osv själva. Tack!

  Lin
   
 2. Hakan_Bjorkman
  Medlem Nivå 3
  Hej Lin!
  Förstår att funderingar om priser på hus är väldigt intressant och avgörande för alla husspekulanter. Samtidigt är det många gånger svårt att snabbt och enkelt förstå vad som ingår eller inte ingår i husleveranser, särskilt Villa Varm som inte levereras inflyttningsklara till fast pris.
  Vi försöker så långt vi kan vara tydliga om detta på vår hemsida. Ta er tid att titta igenom materialet där, vi har fått mycket beröm i att sidan är informativ och lättnavigerad!

  Räkna med att vår leverans kostar ca 5.000-6.500 kr/m2 för ett hus i den storleksklassen som du nämner. Detta avser som bekant en uppmonterad leverans enligt informationen på hemsidan.
  Du kan också se på vår hemsida under vanliga frågor där vi skriver en del om vad våra husleveranser kostar och vad som påverkar priset. http://www.villavarm.se/vanliga_fragor/vanligafragor.asp

  Kontakta oss gärna så kan vi hjälpa er sammanställa en kalkyl på ett färdigt hus.

  Vi har skrivit lite om priser även i detta forum, se länk. http://www.byggahus.se/forum/villa-varm/87005-pris-pa-nyckelfaerdigt-160kvm.html
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: