Byggahus.se

Precis som på den amerikanska östkusten

 1. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: pacoman

  Vad sägs om ordet "sönderspröjsat"?
   
 2. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: billy_baver

  Om tio år kommer man i Blocket att hitta annonser om "Begagnade New Englandfönster säljes p.g.a. renovering. Felfria! Lägre pris vid snabb affär. Denna annonsör vill inte bli störd av annonssäljare".
   
 3. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: tomas

  @oldboy, Tror du att Amerikanerna bygger med mera "riktigt hantverk" och använder färre "moderna material" när de bygger nytt idag ? Du jämför gamla Amerikanska hus med nybyggda Svenska och det är väl inte riktigt relevant.
  Och hur är nybyggda Amerikanska hus , använder inte de prefab och moderna material ? som tex plankparkett, glaskassetter, prefab fönster, golvvärme, gipsväggar, Plywood, spånskivor, prefabdörrar, sten/glasulls isolering, fuktspärrar mm, listan är lång.
   
 4. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Husintresserad i största allmänhet

  Tvärtemot många andra här så tror jag att hus i New England-stil är några av få hus som byggs idag som kommer att ha ett högt andrahandsvärde och med en stil som folk kommer att vilja bevara. Det är ju snyggt för tusan och det spelar ingen roll att stilen inte följs fullt ut eller att den är importerad. Just my two cents.
   
  • Laddar…
 5. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: TrolliBoll

  @Eric Det ÄR Mjöbäcksvillans visningshus i Frölunda!
   
 6. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Jag

  Huset och inredningen ser ut att vara hämtat direkt från en Ellos-katalog. Platt, tillgjort och kulissartat i min mening.
   
 7. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: mikael anderssen

  Alla ni som har så mycket sarkasm om huset. Hur ser ert drömhus ut, om ni har nåt? Man tvivlar! Har sett dessa New England hus på riktigt och tro mej, stilen och kvalite´n varier en del. -så va inte så kaxiga.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.