Byggahus.se

planlösning för storfamilj?

 1. G
  Medlem · Stockholm · 9 inlägg

  Gaardius

  Medlem
  Jag behöver tips och förslag på planlösning för en stor familj. Kataloghusen har sällan fler än fyra sovrum och vi behöver åtminstone sex. Har ni några tips att ge?
   
 2. B
  Medlem · 5 901 inlägg
 3. M
  Moderator · Västernorrland · 11 315 inlägg

  MatsPremiumikon: Skruvdragare

  Moderator
  Kontakta husföretagen och se om de har en variant med fler rum på lagret :). De sätter ju ut sina standardhus men eftersom de flesta vill ha några ändringar så har de mer i bakfickan
   
 4. F
  Medlem · Kalmar · 5 inlägg

  Fyrayramamma

  Medlem

  Vi är också stor familj...

  ... som med fyra barn behöver fem sovrum och som dessutom arbetar vi båda hemifrån. Men vid kontakt med husleverantörer så verkar de mycket hjälpsamma med att skissa fram något utifrån våra behov eller skicka förslag på liknande husritningar de gjort. Gör en lista med vad vilka utrymmen ni behöver och andra önskemål och ring runt.
   
 5. Ella
  Medlem · Östergötland · 409 inlägg

  Ella

  Medlem
  Här är en tidigare modell (Kastanjen) från Vårgårdahus (fritt ur minnet och snabbt ritat!).Övervåningen på det huset är klassiskt med två små och ett stort sovrum. Istället gjorde jag en övervåning med fyra mindre sovrum (vi har ungefär så, men lite kortare hus. Här skulle det gå att förlänga rummen om man vill).
   
 6. G
  Medlem · Stockholm · 9 inlägg

  Gaardius

  Medlem

  Tack alla för svar!

  Nu ritar vi på ett enplanshus att sätta upp i lösvirke och är en riktigt bra planlösning på spåret. Skall bara kolla att allt får plats i plånboken så sätter vi spaden i marken. Tack för alla tips! :)
   
 7. E
  Medlem · Stockholm · 361 inlägg

  evasch

  Medlem
  Nu såg jag visserligen att ni kollat på 1 plans...men den här är annars en riktig goding för en storfamilj Karlsonhus
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.