Byggahus.se

Övervakningskameror mm ..

 1. M
  Medlem · 1 555 inlägg

  M@ZE

  Medlem
  Nu har www.minikameran.se fått in övervakningskort för datorn, med möjligheten att spela in från 4 kameror samtidigt. För er som har letat efter det så kila in på ovanstående länk.
   
 2. T
  Medlem · Västerbotten · 85 inlägg

  Tony Rosendahl

  Medlem

  Re: Övervakningskameror mm ..

  Kostar 698 kr hos Kjell & Co!! ;D
  (Inkl. mjukvara. Samma kort endast annan färg, jämför gärna!)

  www.kjell.com

  Artikelnr 98025
   
 3. R
  Medlem · 5 inlägg

  ricemen

  Medlem

  Re: Övervakningskameror mm ..

  Jag testade kortet på Kjell o Co och blev faktiskt mycket besviken. Kortet fungerade förståss med programvaran var under all kritik. Lämnade därför tillbaka kortet dagen efter... Dock brukar ju Kjell bara ha bra grejer och de nämnde att de skulle se över kortet (detta var för 3 veckor sen...) och eventuellt ta in en annan sort i framtiden... vi får se...
   
 4. L
  Medlem · 1 inlägg

  larsb

  Medlem

  Re: Övervakningskameror mm ..

  Var inne på www.minikameran.se och såg att det finns en övervakningskamera med bärbar LCD-skärm för oss som är förädrar. Vi har en 8-månaders baby hemma som vi vill hålla ett vakande öga på när vi kollar på TV och hon ligger o sover där uppe. Smart pryl faktiskt.
  MVH
  Lasse
   
 5. R
  Medlem · Skåne · 638 inlägg

  Rena

  Medlem

  Re: Övervakningskameror mm ..

  Hej!

  Ett annat tips är att köpa på ebay. Har köpt kameror och DVR kort till bråkdelar av priserna här i sverige. Kortet som Kjell har köpte jag för 200 svenska inkl frakt från Hongkong. EXAKT samma kort!
   
 6. Y
  Medlem · Västra Götalands län · 4 363 inlägg

  yxis

  Medlem

  Re: Övervakningskameror mm ..

  De flesta av dessa kort bygger på kretsen BT878 och har faktiskt skitdålig bild jämfört med hur bilden borde se ut. Den är kanske skaplig med amerikanska ntsc-mått men knappast med våra svenska palmått.

  Tyvärr verkar det bara finnas två alternativ för en 'hempulare' som vill ha bra videoingång i datorn, antigen ett grafikkort med inbyggd videoingång, en kompis har ett geforce4-nånting, nåt nvidiakort iaf, som ger bra bild (fast för att det ska fungera måste man söka efter alla ställen det står "NTSC" i registret, och byta ut det mot "PAL", varje gång man installerat om OS/grafikkortdriver eller så), eller så får man köpa någon videoredigeringspryl till datorn, kostar säkert multum.

  Att switcha mellan flera signaler fixar man om inte annat enkelt med ett antal reläer anslutna till lämplig port, iaf om man är lite mjukvaruhändig förutom hårdvaruhändig.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.