Byggahus.se

Nytt kök billigt

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida · 2 699 inlägg

  Redaktionen

  På konsumentens sida
  Skriker ditt kök efter en uppdatering just när det inte finns pengar och kanske inte heller tid? Lugn. Det finns sätt att komma ner i pris och en hel del varianter på en köksrenovering som du kanske inte hade tänkt på. Här listar vi olika sätt att komma ner i pris för att renovera köket eller bara förnya delar så att det känns fräschare.

  Du kan läsa artikeln här: Nytt kök billigt
   
 2. D
  Medlem · Stockholm · 463 inlägg

  Danii KD

  Medlem
  Bra artikel! Mycket självklara saker men tycker det är värt att notera att man faktiskt inte behöver göra allt på en gång utan kan ta det pö om pö för att sprida ut kostnaderna.
   
 3. A
  Medlem · Skåne · 136 inlägg

  AronD

  Medlem
  Vill man komma ner i kostnad bör man fundera på hur mycket lådor man behöver. EN 60×60 låda på Ikea går lös på ca 500. Utan front.
   
 4. Mats-S
  Byggveteran · Sollentuna · 1 249 inlägg

  Mats-S

  Byggveteran
  Men man kan aldrig ha för många lådor. Bättre med stora lådor än ett skåp med hyllor. Allt (eller absolut det mesta) under bänkhöjd ska vara lådor om man ska få ett praktiskt kök.
  Ta hellre släta luckor istället för att snika på lådorna (y)
   
 5. Steen P
  Medlem · 16 inlägg

  Steen P

  Medlem
  Byg ikke med kasser. Væggene mellem kasserne giver alt for mange begrænsninger. Gør som i gamle dage hvor man brugte lægter som ramme for lågerne.

  En hurtig og nem metode er at begynde med stige reoler. Det eneste man så skal gøre er at lave låger til dem eller som man også gjorde i gamle dage: forhæng i stof.
   
 6. Mats-S
  Byggveteran · Sollentuna · 1 249 inlägg

  Mats-S

  Byggveteran
  Helt värdelöst ur visuell synvinkel, har man lådor under bänkhöjd ser man direkt vad som finns på plats. Med skåplösningen har man noll koll på det som finns längst in, oavsett om du har öppnat upp "mellan" skåpen.
  Seriöst ... gardiner i tyg istället för riktiga lådor med riktiga frontstycken ???
   
 7. Steen P
  Medlem · 16 inlägg

  Steen P

  Medlem
  Man kan sætte låger på hvis man vil det. Det gjorde man i den klassiske stil, mens man satte gardiner i 1970'erne. Man kan også sætte vægge i mellem. Dobbeltvæggene er spild af plads, og de er kun blevet nødvendige fordi materialerne ikke er særlig gode.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.