Byggahus.se

Nexa WMR-3500-2 i vägguttag utomhus?

 1. P
  Medlem · 1 inlägg

  Patrik•L

  Medlem
  Hej

  Vet ni ifall Nexa WMR-3500-2 skulle passa och fungera i vägguttag för utomhusbruk? (monterade på stolpe 10 m & en tegelvägg från Nexa bridge)
  Skulle det fortfarande funka ifall det satt 3 vägguttag med varsin Nexa WMR-3500-2 bredvid varandra på stolpen? Risk att de stör varandras signaler?

  Applikationen vore att kunna styra när två uttag för motorvärmare och ett för plug-in-billaddning (alla 16 A) ska vara påslagna, för att förhindra att någon annan utnyttjar uttagen när man är på jobbet.
  Nexas utanpåliggande LGDR-3500 tar för mycket plats och är ju enkel att plocka bort för den som vill ladda olovligen. Nexas IPR-3500 tar för mycket plats på stolpen (3 sådana + 3 vägguttag!)

  Ifall det inte skulle funka med WMR-3500-2 utomhus antar jag att plan B får vara att montera dem i källaren strax innan centralen (ev med lite avstånd mellan var och en av de tre).
   
 2. Bo.Siltberg
  Hobbyelektriker · Värmland, Molkom · 19 512 inlägg

  Bo.Siltberg

  Hobbyelektriker
  Det framgår dåligt av manualen, men troligen handlar det om kapslingen. Hur hade du tänkt kapsla in dem? Jag känner inte till några utanpåliggande uttag för utomhusbruk som har plats för en puck.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.