Byggahus.se

Någon som byggt med björklidenhus??

 1. M
  Medlem Nivå 2
  Vd har ni för erfarenhet isåfall på standard och dyl.???
   
 2. S
  Medlem Nivå 1

  Re: Någon som byggt med björklidenhus??

  Hej!

  Bygger ett Björklidehus och är jättenöjd!! Har fått ett bra och personligt bemötande från första stund. Kan verkligen rekommenderas. Bra kvalitet på husen. Kanske inte lägsta priserna, men de har hög standard redan innan tillval. Ett litet företag om man jämför med megajättarna Finndomo, Älvbyhus mfl, men det är bara positivt - man blir inte bara en i mängden av kunder.

  De har även, som du kanske läst i något tidigare inlägg, en ny husserie som heter "Villa Favorit" som är en stark konkurrent prismässigt till t ex Smålandvillan. Pris NF ligger derad modell "Trofast" på 1 160 000 kr, och då är det inkl platta på mark med golvvärme bl a.

  Hör av dig om du har fler frågor!

  /Sarah
   
 3. M
  Medlem Nivå 2

  Re: Någon som byggt med björklidenhus??

  HAr du några bilder så man kan få se???

  Vet du om dom bygger efter egna planlösningar oxå eller är det bara deras som gäller??

  //Malin
   
 4. S
  Medlem Nivå 1

  Re: Någon som byggt med björklidenhus??

  Har inga roliga bilder än så länge. Tog bara några bilder i samband med stomresningen, och de är inte så mycket att se. Det blir nog lite bilder längre fram.

  De bygger definitivt efter egna förslag. Allra enklas, både för er och för dem, är att utgå från ett av deras standardhus. Man kan modifiera rätt mycket genom att bredda, bygga ut, ändra väggar och spegelvända planlösningar mm. Många gånger ser man kanse ett kataloghus som NÄSTAN passar in på vad man har tänkt, men avfärdar det för att något inte stämmer. Oftast går det att förändra mer än vad man tror.

  Vi har själva gjort just detta, och fått ett helt annat hus än kataloghuset.

  Självklart kan man rita på ett helt eget också.
   
 5. M
  Medlem Nivå 2

  Re: Någon som byggt med björklidenhus??

  Någon mer?? *puff*