Byggahus.se

Någon som byggt LB:s Ugglan Funktion1½-plans med öppen planlösning?

 1. E
  Medlem Nivå 5
  Har funderingar på detta hus och är intresserade av alla kommentarer, bra som dåliga. Kanske någon har bilder att visa från detta hus eller vet ngn som bloggar om det.
   
 2. E
  Medlem Nivå 5
  Ingen som byggt Funktion eller vet ngt om detta hus?
   
 3. E
  Medlem Nivå 5
  Någon som byggt Ugglan Funktion??
   
 4. J
  Medlem Nivå 1
  Hej vi håller på och bygger ute i Upplands-Bro. Ska försöka sätta upp en blogg...:)
   
 5. E
  Medlem · Nivå 6
  Javdan, ser fram emot att läsa er blogg! Vi är också litet inne på Ugglan Funktion 185.
  Lycka till!
   
 6. J
  Medlem Nivå 1

  Okej

  Måste bara försöka få ändan ur vagnen... var kommer ni att bygga?:)
   
 7. E
  Medlem · Nivå 6
  Javdan,
  I Rimbo-området troligtvis.
  Men ingen stress med er blogg, förstår att ni har fullt upp nu.
  hur långt har ni kommit ?
   
 8. J
  Medlem Nivå 1
  Vi ska påbörja markarbetet snart och huset ska stomresas i augusti. Vi har gjort ngra ändringar i huset som vi tror kan göra den ännu snyggare...:) bla ska två sk K5 fönster (avlånga, smala) in i sidan på vardagsrummet för att "låsa" upp lådan. Sen beställde jag att lilla extrafönstret i vardagsrummet ska ändras till en stor som går hela vägen ner.
   
 9. X
  Medlem Nivå 1
  Synd att de bara har 2, 41 i takhöjd bara...
   
 10. E
  Medlem Nivå 5
  Ska bli spännande att följa erat husbygge. Är det några andra ändringar ni gjort förutom fönstren? Vilka tillval har ni valt? Ingår trapp, eller fönster på övervåningen?
   
 11. X
  Medlem Nivå 1
  Nej trappa och fönster på övervåningen var tillval. Vi bedömde att det skulle bli mkt mer "framtidssäkert" om vi köpte till dessa, eftersom pengarna man lägger ut på det kan man säkert få tillbaka vid ev. försäljning. Ska strax börja posta adressen till bloggen:)
   
 12. X
  Medlem Nivå 1
  Nu har jag fått upp en liten ful blogg. Jag har lagt upp huset med de modifieringar som var har gjort på den, vi tror iaf att det kommer att göra huset lite mer än en "fristående radhus" :)

  http://harnevi.blogspot.com/
   
 13. A
  Medlem Nivå 4
  Tittade på din blogg och läste om era markproblem.
  Vi hade också problem men då med sprängning och4 oberoende av varandra personer tittade på berget som skulle sprängas och sade en kostnad på max 150 000:-, vad ingen såg var att berget var dåligt så 250 000:- senare var det klart :( men LB-hus var snälla och debiterade oss minimalt för lite annat arbete och material vi extrabeställde
   
 14. X
  Medlem Nivå 1
  Jag tror att det är väldigt olika beroende på var i landet man bygger. Som vanligt är allt dyrast, stökigast och längst väntetid i STHLM trakten. det är som regel lättare att ha att göra med hussäljare som ligger ute i landet. Men vad tråkigt för er, på vilket sätt var berget "dåligt"? Vad för hus byggde ni?
   
 15. A
  Medlem Nivå 4

  Vi byggde en pärluggla som blev en Ugglan159 och som nu heter Ugglan159 Classic
  Berget gick helt enkelt inte sönder som det borde när de sprängde utan de fick spränga spränga och spränga för att bli av med det, det har varit likadant för alla som har behöve spränga i området