Byggahus.se

Någon som beställt från www.hemfint.se ?

 1. P
  Medlem Nivå 8
  Har beställt ytterdörr från hemfint, innerskivan släppte på dörrens nederkant efter ett år, reklamera med foto och fick en ny kostnadsfritt på mindre än en vecka och fick även behålla den reklamerade som gick på tippen. Så bara kanonbetyg från mig
   
 2. Rickard_nr1
  Renoverare · Nivå 7
  Beställde en glasad innerdörr med karm, inga konstigheter. Har åandra sidan inte haft något att reklamera. För när de kommer till reklamationer är nog hela högen ebutiker som hemfint byghemma etc samma skiten
   
 3. S
  Renoverare Nivå 1
  Har beställt och moterat 13st trä/alu vridfönster och en helglasad pardörr till altanen från hemfint.
  Beställde grejerna i två omgångar och som ni andra skriver, försenade leveranser på flera veckor..
  Men utöver det är vi nöjda. Tycker fönstren och dörren håller hög kvalité och känns stabila. Är tex Assa Abloy lås och gångjärn på dörren.
   
  • Laddar…
 4. G
  Medlem Nivå 1
   
 5. E
  Medlem Nivå 1
  Nej beställ inget där ifrån ! Läs omdömen på Googles omdömen innan ! Ej prisjakts omdömen där dem själva sätter betyg på verksamheten
   
 6. E
  Medlem Nivå 1
  Begär skriftligt sista accepeterade leveransdatum det finns färdiga formulär. Efter det datumet så ska det ske återbetalning
   
 7. E
  Medlem Nivå 1
  Kräva att företaget fullgör köpet

  Du har rätt att kräva att företaget håller sin del av avtalet och levererar din vara. Om varan är försenad behöver du kontakta företaget och klaga på förseningen. Tänk på att ta en skriftlig kontakt, gärna via mejl. Ge samtidigt företaget en tilläggstid, alltså ett sista datum för när varan senast ska levereras till dig. Tänk på att tilläggstiden inte får vara för kort, företaget måste få en rimlig chans att leverera varan.

  Häva köpet

  Om du har gett företaget en tilläggstid utan att varan har levererats kan du ha rätt att häva köpet.

  Om förseningen är av väsentlig betydelse för dig kan du ha rätt att häva köpet även om du inte har gett företaget en tilläggstid. Det kan exempelvis handla om att du innan köpet har informerat företaget om att leveransdatumet är avgörande för ditt köp.
   
 8. S
  Medlem · Nivå 6
  Beställde en glasad parinnerdörr 2018 från hemfint. Fick fel dörr hemlevererad 2 ggr i rad!!!! Var tvungen att vara hemma och boka upp återtransport samt hantera dörren som väger över 50 kg. Vågar inte beställa något mer från dem. Omöjligt att nå supporten också och allt drog ut på tiden. Till sist fick jag rätt dörr (ca 4 månader efter beställning) och 30% avdrag på priset men det var inte värt resan.
   
 9. K
  Medlem Nivå 4
  Jag beställde en parytterdörr från hemfint.se i höstas helt utan problem, lång leveranstid i och för sig, men det framgick redan när varan lades i kundvagnen.
   
 10. P
  Medlem Nivå 1
  Välj om möjligt en annan nätbutik. Katastrofal leveranstid utan att meddela. Leverans som skulle ta 6-9 veckor tog 14 veckor, efter 9 veckor när jag kontaktade dem så lovade de leverans i slutet på den veckan eller i början på veckan därefter. Leveransen tog 5 veckor till innan jag fick hem prylarna.