Byggahus.se
 1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

Någon handla av www.ventilation.nu

 1. M
  Medlem · 12 inlägg

  magnushagelberg

  Medlem
 2. M
  Medlem · 694 inlägg

  Mjölnaren

  Medlem
 3. A
  Medlem · 109 inlägg

  andymannen

  Medlem
 4. Faidros
  Medlem · 1 499 inlägg

  Faidros

  Medlem
  Tack för tipset Mjölnaren. Jag beställde på deras hemsida i måndags och fick varorna levererade till dörren vid lunchtid igår onsdag! Och billigt var det ju också.
   
 5. M
  Medlem · 694 inlägg

  Mjölnaren

  Medlem
  'Vasse go' ;)
  Det har blivit några beställningar till sedan mitt inlägg ovan och allt har funkat :). Letade nyligen på Soliducts hemsida efter eftervärmare för vatten men kunde inte finna något så jag skickade ett mail med frågan. En halvtimma! senare hade jag svar och dom kunde fixa detta och lite till som inte fanns på sidan. Kanon!
   
 6. Faidros
  Medlem · 1 499 inlägg

  Faidros

  Medlem
  Jag letar också en sådan. Vad kostade den? Bild?
   
 7. M
  Medlem · 694 inlägg

  Mjölnaren

  Medlem
  Soliduct håller på att snickar på en offert till mig med ventprylar och en skorsten till vedpannan så något pris har jag ännu inte. Du finner dock vattenvärmare här: http://www.veab.com/content/view/19/51/lang,se/
  Det är säkert något liknande dom kan "fixa".
   
 8. L
  Medlem · 699 inlägg
  Jag har slutat surfa runt bland nätfirmorna pga att deras priser inte är riktigt på rätt nivå. Lokala företeelser såsom Ahlsell, Lindab och K-rauta presterar ofta bättre. De två förstnämnda efter lite prutning...
   
 9. M
  Medlem · 694 inlägg

  Mjölnaren

  Medlem
  Nu har pris kommit från Soliduct och mycket riktigt så är det en vattenvärmare från VEAB (200-3-2,5) dom erbjuder. Prislappen hamnade på 4.000:- inkl. moms & frakt.
   
 10. rickardg
  Elektroniktokig · Rönninge · 657 inlägg

  rickardg

  Elektroniktokig
  Huh, låter dyrt. Borde det inte gå att stoppa i en (ny) bilkylare för 1000kr i en låda (tex från fyrkantig ljuddämpare för nån dryg femhundring, den har ju redan fina täta anslutningar osv) å köra med den som värmare, stoppa två två bilkylare i samma låda å kör både värme å frikyla, bör väl bli halva priset ungefär för bara värme å kör man kyla i samma låda tjänar man väl ännu mera.. eller blir det för stort tryckfall med bilkylare? bilkylaren bör väl iaf hålla rätt bra då den är gjord för en mycket mer aggressiv miljö...
   
 11. M
  Medlem · 694 inlägg

  Mjölnaren

  Medlem
 12. rickardg
  Elektroniktokig · Rönninge · 657 inlägg

  rickardg

  Elektroniktokig
  Ah, låter ju lovande :)

  Såg att den tillverkaren även gör värmeväxlare och annat så Soliduct kanske även kommer erbjuda billigare alternativ på värmeväxlare och annat så småningom om de tar in deras sortiment.
   
 13. Faidros
  Medlem · 1 499 inlägg

  Faidros

  Medlem
  Jag skulle vilja montera den där på en vertikal kanal, men det är väl tveksamt om det går.
  Är det någon som har lyckats hitta PDF:en med installationsanvisningen på den där hemsidan? Min litauiska är inte vad den borde.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.