Myresjöhus

5k läst  17 svar

 1. C
  Medlem Nivå 4
  Ni som har ändrat något på en ritn,tex flyttat en vägg eller toa,har det blivit väldigt dyrt?

  //Chessen
   
 2. Thomas_Stina
  Medlem Nivå 5
  Nej, just att flytta väggar och rum gör ingen direkt prisskillnad. Däremot blir det ju självklart lite dyrare om man förstorar t ex ett badrum, för då tillkommer mer kakel mm.

  //Stina
   
 3. K
  Medlem Nivå 1
  Du får en ritningskostnad d.v.s. så fort du gör en ändring även om innan du får "din husritning" så utgår man i från standardritningen och varje ändring man gör kostar det 500:-
  Har själv byggt Myresjöhus 2007
   
 4. kungkokos
  Medlem Nivå 8
  När vi pratade med dom skulle de inte ta något extra betalt för omritningstjänsten.
   
 5. J
  Medlem Nivå 2
  Hmm, knepigt.

  Är inne på att själv köpa Myresjöhus och har besökt deras kontor i Halmstad... Svaret jag fick var; om man gör ändringar på ritningen så kostar det 4000 (12 000 vid omdragning av vvs) men då får man även ändra hur mycket man vill efter det... En fast summa alltså.

  Det verkar som om det inte är något generellt inom Myresjöhus utan upp till varje kontor...:confused:
   
 6. V
  Medlem Nivå 2
  Har pratat med vår myresjösäljare, och vi vill spegelvända halva huset. Det ska ingå i priset att göra sådana ändringar, men jag ska kolla en extra gång nästa gång vi ses.
   
 7. K
  Medlem Nivå 1
  Det varierar från kontor till kontor, liksom standarden på husen. I vårt fall, med Malmökontoret, så är det helt kostnadsfritt att göra ritningsjusteringar, såväl för fasaden som interiört. Om ändringar leder till mer materialåtgång eller mer arbete så får vi betala för detta, om det leder till mindre så får vi å andra sidan pengar tillgodo. Ett undantag vi fick reda på tidigt var dock att byte av placering av badrum eller toalett i huset skulle kosta 10.000+moms, spegelvändning av hela huset undantaget.
   
 8. C
  Medlem Nivå 1
  Vi köper hus från Sthlmskontoret och betalar inte extra för ändringar som görs innan slutbeställningen.
   
 9. C
  Medlem Nivå 4
  Ni som har svarat på denna tråd,vilket hus har ni beställt?
   
 10. kungkokos
  Medlem Nivå 8
  Villa växa var det vi diskuterade
   
 11. C
  Medlem Nivå 1
  Duett har vi beställt
   
 12. Thomas_Stina
  Medlem Nivå 5
  Vårt Mästergården är snart klart!
   
 13. S
  Medlem Nivå 1
  Vi gorde några ändringar som inte kostade något. Kontrollera däremot att ritningarna går igenom på alla typer av ritningar. Vår säljare missade nämligen att flytta på rör upp ur plattan vilket medförde att vår panna hamnade en bit ut från väggen.

  Mvh Sara
   
 14. M
  Medlem Nivå 1
  Vi tog bort en liten klädkammare för att göra en större toalett med dusch. Den kostnad som tillkom var endast kaklingen och tillägget på dusch, inget annat. Alla ändringar vi gjort med Myresjöhus har skötts på ett utmärkt sett. Vi ville köpa egna kranar, då drar de av minsta lilla krona på deras standardkranar. Vi tog bort väggstumpar och byggde ut en annan vägg, ja då flyttades den väggbiten som togs bort, bort till den nya utbyggda i deras ögon och inget påslag behövdes. osv osv... Vi beställer från Malmökontoret och huset är Lilla Herrgården.
   
 15. HarGer
  Medlem Nivå 1
  Vi tycker också att Myresjöhus har varit väldigt bra att ha att göra med när det gäller ändringar. De har räknat av minsta lilla förändring/borttagning. Mindre fönster, kortare vägg, mm.
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: