Byggahus.se

Myresjöhus

 1. L
  Medlem Nivå 1
  Någon som vil dela med sig av erfarenheter av att bygga med Myresjöhus?

  Funderar på att bygga Pilegården.
  Någon annan som oxå gjort det eller ska? :-?

  Går det att ändra mycket i Myresjöhusen?
  Är det mycket som ingår?
  Hur ligger de pris mässigt?

  Många frågor, men jag hoppas någon kan svara  :)
   
 2. K
  Medlem Nivå 3

  Re: Myresjöhus

  Hej, vi fick ett pris på ca 2100tkr för ett pilegården utan tillval, om jag minns rätt. Valde dock Stocksund(med alternativt tak) som vi får för samma pris mot att inreda övervåningen själv.
   
 3. N
  Medlem Nivå 3

  Re: Myresjöhus

  Hejsan

  Vi ska bygga Malin,,,ett hus i Kloka husserien, som är typ ett systerhus till Pilegården. Vi har varit in i ett halvklart Pilegården. Tycker det är ett väldigt tjusigt hus.

  Malin valde vi dock av olika skäl, främst för att vi gillar planlösningen bättre, bland annat med klädkammare och stort allrum på ovanvåningen.

  Det ska inte vara några problem med att ändra ett Pilegården eller nåt annat hus med Myresjöhus. Vad gäller vårt Malin så kan man inte ändra ytterväggarna tror jag. Vi har dock ändrat en massa fönster och satt in pardörrar som ytterdörr etc.

  Det är lite olika vad som ingår, kolla med din säljare på orten. Klart vi betalar lite extra för totalentrepenad men då fixar de ju samtidigt det mesta åt oss. Samt att de har kontakter med Nordea vilket gav oss ett schysst byggnadskreditiv.

  Vi gillar vår säljare skarpt. Klart han är säljare med allt vad det innebär men ändå känns det väldigt bra.

  Var ska ni bygga???

  mvh Nora
   
 4. L
  Medlem Nivå 1

  Re: Myresjöhus

  Vi ska bygga i Älmhult (Småland).

  Har inte sett huset "malin" innan, det var ju jätte fint.
  Vilket bra allrum på övervåningen.
  Är inte de två rummen på gaveln jätte små?
   
 5. N
  Medlem Nivå 3

  Re: Myresjöhus

  Kul att ni gillade Malin. Om ni inte ska puts, är det ganska prisvärt, ca 1,8 för 180 kvadratmeter. Lite olika beroende på grundstandard som kan vara olika på olika kontor.

  Jo sovrummen är inte superstora där uppe, vi resonerar dock så ( som har två barn) att vi bor där uppe med barnen under småbarnsåren, sen flyttar vi ned och tar sovrummet därnere och då har ju flickorna varsitt sovrum och ett stort allrum att husera i ( plus klädkammare, extra gästrum och rymlig toalett). Fast det beror förstås på hur många barn man har....

  Från början ska vi ha det stora sovrummet därnere som lekrum till barnen, och då behövs ju inte några stora sovrum för dem heller...bara ett kryp in att sova i...

  Vi själva ska bygga i södra Skåne.

  Nora
   
 6. L
  Medlem Nivå 1

  Re: Myresjöhus

  Ingen mer som har eller ska bygga pilegården?

  Går det att få toan större där uppe? :-?