Byggahus.se

Myresjöhus - Tenor

 1. HarGer
  Medlem Nivå 1
  Hej!
  Vi ska bygga ett Tenor-hus med Myresjöhus och vill gärna ha lite synpunkter, tips och idéer från andra som också planerar ett Tenor.
  Gärna bilder också... :)
   
 2. S
  Medlem Nivå 1
  Vi bygger Tenor har inte börjat bygget än så inga bilder.

  Största förändringen vi gjort är planlösning i kök-vardagsrum där vi flyttat Kyl, frys, ugn till väggen där standardköket är för en öppnare planlösning.
   
 3. T
  Medlem Nivå 4
  På vilken sida av köket har ni satt de grejerna ni har flyttat ?
   
 4. HarGer
  Medlem Nivå 1
  Ok. Ja, vi funderade länge på om vi också skulle göra så, men valde att ha kvar kylskåpsväggen som ett sätt att få lite "insynsskydd" genom huset med tanke på de stora köksfönstrena. Däremot flyttade vi det paket 60 cm in mot köket för att på så sätt få ett något större vardagsrum.
   
 5. S
  Medlem Nivå 1
  tupas vi flyttade dem till samma sida som köksbänken är i grundritning. För att få mer arbetsyta och förvaring lade vi till en köksö som ska stå en bit ifrån köksfönstret. Vi har också minskat köksfönstrena till standardhöjd i nederkant.
   
 6. D
  Medlem Nivå 1
  Hej vi är också inne på att bygga ett Tenor vi var och pratade med en säljare idag på kontoret i uppsala, tillvalen vi gjorde var ryggåstak, större fönster, centraldammsugare, braskamin och rostfritt stilpaket med alla avgifter för tomt, vatten och el slutade prislappen sammanlagt med allt på 2 239 981:-
   
 7. T
  Medlem Nivå 4
  Ingår inte ryggåstak som standard i huset? om inte, hur mycket extra fick ni ge för det?
   
 8. D
  Medlem Nivå 1
  Stora fönstren 30490:-
  ryggåstak med granpanel 53390:-
   
 9. cian
  Medlem Nivå 4
  Vad menar du med avgift för tomt? Är det priset för tomten? Hur mycket gick den på och var ska du bygga? Bor också i uppsala och är intresserad av ett liknande hus.
   
 10. T
  Medlem Nivå 4

  ?

  Dannewest
  Betyder det att ni ger 53390kr för bara panelen, för ryggåstaket är standard ? Var har ni satt större fönster ? Hur mycket större är dom ?
   
 11. D
  Medlem Nivå 1
  Vi fick tomten för 1 kr men sen tillkommer ju för schaktning fyllningsmassor och ev sprängning, vi ska bygga i örbyhus 4,5 mil norr om uppsala
   
 12. D
  Medlem Nivå 1
  ryggåstaket var inte standard enligt säljaren vi pratade med, fönstren är dom från katalogen i vardagsrum och kök.
   
 13. T
  Medlem Nivå 4
  Är inte de fönsterna standard som visas i huskatalogen ?
   
 14. D
  Medlem Nivå 1
  Nej det är inte standard
   
 15. T
  Medlem Nivå 4
  Vår säljare har inte nämt något om att det inte är standard. Tittar man på ritningarna på fasad och planlösningen visar de att det är de fönsterna som är med på bild. Planlösningen visar att det är åstak. Är det inte ett standardhus som visas på de bilderna ?