Byggahus.se

Montering Willab garden uterum.

 1. Haidar89
  Medlem · 24 inlägg

  Haidar89

  Medlem
  Ni som har Willab garden uterum, vem och hur mycket fick ni betala för monteringen? är priset per kvm?
   
 2. F
  Husägare · Skåne · 225 inlägg

  Frodda

  Husägare
  Jag har ett som jag sätter ihop själv.
  Willab borde skämmas med tanke på hur anvisningarna ser ut..

  Herrejesus många gråa hår
   
  • Laddar…
 3. F
  Medlem · Stockholms · 1 527 inlägg

  Fred vom Jupiter

  Medlem
  Jag vill också veta!

  Willab har ju egna rekommenderade montörer som rimligtvis kan materialet. Man undrar ju om de är dyrare eller billigare än att ta en slumpvis snickare på stan.

  Sedan förstår jag att det skiljer massvis beroende på om det byggs på befintligt golv eller om det ska gjutas ny platta med golvvärme, om målning ska ingå eller om man gör det själv, om stommen är färdigkapad eller lösvirke, om allt är standard eller om något måste specialanpassas, om det ska installeras värme, gardiner och belysning, om det är de billigaste fönstren som man lyfter själv med en hand eller de största vinterisolerade väggelementen.

  Men låt oss för jämförelsens skull bara ta siffror för montering av ett normalt uterum på befintlig grund utan målning och elektriker.
  Jag tycker det borde ta mellan tre dagar och en vecka för 1 - 2 gubbar. och det blir då 40 - 80 timmar á 350 kr efter ROT. Det blir ungefär 15 - 30 000 kr. Kan det stämma?
   
 4. V
  Medlem · 1 inlägg

  vannmann

  Medlem
  Hei, har akkurat montert uterum selv. Mye jobb og tilpassinger. Det er nok smartere og bruke montører fra Willab enn en tilfeldig snekker som ikke har montert slike uterum før. Vil antageligvis bruke ganske lang tid på og studere monteringsanvisninger. Og det kan bli mange timer og kanskje dyrere enn Willab sine montører. En annen fordel er jo at det er lettere og klage om det oppstår feks lekkasje vil jeg tro.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.