Byggahus.se

Modulenthus?

 1. C
  Medlem Nivå 1
  Hej!

  Ni som har erfarenhet av Modulenthus. Kan ni berätta om för och nackdelar om dom.
  Tacksam för svar.
  MVH Cina!
   
 2. 7
  Medlem Nivå 1

  Re: Modulenthus?

  Jag har problem med dessa.

  Det började efter slutbesiktningen med alla anmärkningar.......
   
 3. C
  Medlem Nivå 1

  Re: Modulenthus?

  Tack för ditt svar. Vad var det som hände? Verkar som att många har problem med slutbesikningen, att de skiter i det när huset är sk klart. Det är ju inget bra betyg.Det ska ju givetvis hålla hela vägen ut.
  MVH Cina: :surprised:
   
 4. 7
  Medlem Nivå 1
 5. M
  Bannad Nivå 2

  Re: Modulenthus?

  "Finndomo/Modulenthus har vuxit för stort, för fort, säljer för många hus, och hinner inte med att ta ansvar för sina leveranser och säkerställa att kunden får det de beställt."


  Ovanstående inlägg är kopierat från en annan tråd om Modulenthus och det är en väldigt god sammanfattning av problemen. (Hoppas det är ok Rypos)

  Modulenthus kundvård är tyvärr bedrövlig. Vi valde Modulenthus för att vi hört mycket gott om dem men tyvärr stämmer inte detta längre. Om detta beror på för många sålda hus med för liten organisation, felrekryteringar på nyckelposter i företaget eller för dåliga agenter det vet jag inte.  
  Tyvärr är det ju så att när man väl bestämt sig för ett husföretag så är det svårt att omvärdera detta beslut men vi skulle ALDRIG välja Modulenthus igen.
  Just i detta nu tickar advokatkostnaderna på (därför kan jag inte kommentera mer detaljerat om vårt ärende) och vårt husköp blev verkligen inte det vi hade hoppats på.
  Modulenthus snack om leveranstider, nollvision vid slutbesiktning, ”Modulenthus tar allt ansvar”, ”fast pris där du inte behöver vara rädd för att det ska tillkomma några kostnader” m.m är tyvärr bara tomma ord utan mening.
  Några nöjda kunder kommer säkert att ha annan åsikt om Modulenthus och förhoppningsviss har Modulenthus fortfarande fler nöjda än missnöjda kunder (även om inte det stämmer i just vårt område, där finns fler missnöjda än nöjda kunder). Dock är det ju mer intressant att höra vad som händer när det väl går fel.
  Modulenthus har valt att agera nonchalant, bortse från problem och stundtals varit väldigt hotfulla.

  Så återigen, vi skulle ALDRIG välja Modulenthus igen.

  Mvh Mattias
   
 6. 7
  Medlem Nivå 1

  Re: Modulenthus?

  Instämmer helt och hållet ml99.

  Jag sitter här och väntar på utlåvad målare av MODULENTHUS.
   
 7. S
  Medlem Nivå 1

  Re: Modulenthus?

  Allt de lovar måste skrivas ner på papper. har du tur så uppfyller de kraven. de står inte för något de säger allt måste man strida för. ALDRIG MER MODULENTHUS
   
 8. S
  Medlem Nivå 1

  Re: Modulenthus?

  Har bara läst (mycket) här på fourmet. Men nu kände jag att jag var tvungen att "säga" något.

  Kan bara instämma med övriga - välj ALDRIG Modulenthus.

  Vi hörde en del negativt om Modulent innan vi byggde - men tänkte att det säkert var lite "fel" på de som byggde osv, att de klagat för minsta lilla osv osv. Finns alltid kunder som klagar. Kunde inte riktigt tro att det var så illa eller att det skulle drabba oss...
  Nu vet vi väldigt mycket bättre!!

  Vi har också fått vända oss till advokat för att försöka få någon ordning på alla punkter från slutbesiktningen som fortfarande inte är åtgärdade.
  Vi hoppas verkligen på att allt skall bli åtgärdat före sommaren. Men vi har fått tidsplaner och löften tidigare - de har inte hållits så jag vet inte vad vi skall tro längre.
  Dessa har förvisso varit muntliga men vi trodde att även  sådana skulle fungera.

  Och dessutom så skickas det ut en enkät för att vi skulle få berskriva hur allt fungerat... Kan säga att kommentarsraderna inte räckte så långt.