Byggahus.se

Modernt fritidshus

 1. P
  Medlem · 90 inlägg

  petsor

  Medlem
  Jag skall bygga en ateljé, och önskar en moderna design med mycket fönster och pulpettak, se bilden (om jag lyckades få med den). Det jag söker är antingen en byggsats eller en ritning för att kunna bygga i lösvirke. Det verkar mer eller mindre hopplöst, någon som har något förslag? Jag har hittat två leverantörer som har den rätta designen men prislappen är helt fel, Pinc och X-House (http://www.husexpo.se/Xhouse/).

  Storlek ca 23m2
  Skall byggas på plintar

  Mvh
  Petsor
   
 2. Hemmakatten
  Medlem · 11 629 inlägg

  Re: Modernt fritidshus

  En arkitekt måste ju kunna hjälpa dig med huset på inte alltför många timmar. En konstruktör finlirar och allt borde inte ha kostat så förfärligt mycket.

  Din ritning kan du ju ta in offerter från olika byggare och typhustillverkare och få stomrest tex. Så har du kvar allt det roliga på insidan att göra.
   
 3. E
  Medlem · 45 inlägg

  Ellinors

  Medlem
 4. R
  Medlem · 1 inlägg

  rendesign

  Medlem

  Re: Modernt fritidshus

  Jag har hittat ett hus som kanske kan passa dej. Det finns på: http://www.ritningar.com/ Det heter Tärnö och finns i olika storlekar. Det är billigare än allt annat jag har hittat med det utseendet! Lycka till!
   
 5. C
  Medlem · 40 inlägg

  CallePosse

  Medlem

  Re: Modernt fritidshus

  Här finns också en hel del - men mest att inspireras av i modernt prefabspråk och mycket fritidshus. De flesta har tyvärr en prislapp som närmar sig Pinchouse. Men det kan vara kul ändå.

  http://www.fabprefab.com/

  Calle
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.