Mats leder husbygget själv

571 läst  5 svar

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida Nivå 8
  Hösten 2008 var bygglovet klart. Mats åtog sig själv rollen som byggledare och gav sig i kast med att förverkliga sin vision om en ?gammaldags Skånegård med hög kvalitet och modern komfort?.


  Du kan läsa artikeln här: Mats leder husbygget själv
   
 2. E
  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  Eftersom detta är ett ganska stort bygge hade det helt klart lönat sig att hyra in en riktig byggledare. Konstigt att så många vill göra sånt själv, men lejer bort betydligt enklare saker som att tapetsera eller sätta in köksskåp.
   
 3. E
  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  Det står att Mats har arbetat som projektledare, då har han kompetensen själv.
   
 4. E
  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  Det är skillnad på att vara projektledare inom bankväsende, sälj, husbyggnad, järnvägsprojektering, IT eller annat. Det handlar om att ha erfarenhet och kontakter i rätt bransch och på rätt geografisk plats.
   
 5. E
  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  Nu var visst Jante här och hälsade på :( Låt oss landsförvisa Jante och heja på i stället.

  Det här är ett riktigt spännande bygge. Jag har följt forumstråden och skulle gärna göra något liknande själv.
   
 6. E
  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  Har man jobbat som projektledare i en branch är det inga större problem (om man är duktig) att vara det i en annan branch.

  Som projektledare behöver du inte så mycket detaljkunskap utan det är ledaregenskaperna och förmågan att omge sig med rätt personer som är det viktiga, Det är nästan så att för mycket detaljkunskaper kan vara ett problem som gör att projektledaren lägger sig i för mycket i detaljer ist för att koncentrera sig på leda arbetet

  Tex jag har en fd chef som varit projektledare inom it, som nu jobbar som projektledare för ett STORT byggprojekt och han har ingen tidigare erfarenhet fr bygg. Han kunde knappt byta en glödlampa, men han var jäkligt bra på att få andra att göra det åt honom :)

  ps Jäkligt koolt projekt, blir lite sugen att göra klart de sista på vår kåk och starta upp nått liknade :D
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: