Byggahus.se

Makroaktivering från manöverpanel Wisdom-larm

 1. E
  Medlem · Skåne · 10 189 inlägg
  Kastar ut en fråga omkring makroaktivering i ett Wisdom-larm.
  Fick för mig att jag skulle få till en funktion i larmet som via ett makro aktiverade/stängde av ding-dong-signalen från några magnetkontakter.
  Makrot fungera helt perfekt om det aktiveras från centralens knappsats, men det fungerar inte från den trådlösa manöverpanelen.
  Det som sker när en makro-knapp aktiveras från den trådlösa panelen är att rösten i panelen säger att "makro a aktiverat", därefter sker inget indikering på centralens display och kort därefter säger talsyntesen "felaktigt lösenord".
  Börjar misstänka att det är något med programrevision i central/trådlös manöverpanel som spökar.
  Kanske har någon annan användare råkat ut för samma sak?

  Till/från av larmet fungera helt perfekt från den trådlösa manöverpanelen.
   
 2. E
  Medlem · Skåne · 10 189 inlägg
  Efter noggrannare läsning av manualen, så verkar det som att manöverpanelen enbart kan aktivera makro som är relaterade till användarmenyer som startar med "#". Ska testa detta vid tillfälle.
   
 3. E
  Medlem · Skåne · 10 189 inlägg
  Nix, funkade inte med # i makrot. Den trådlösa MAP triggar makrot, men inga kommando utförs i centralen. Lutar åt att det är ett kompatibilitetsproblem då grejorna är ett hopplock.
   
 4. E
  Medlem · Skåne · 10 189 inlägg
  Jagade rätt på en äldre central, och vips så fungerade makrokommandot, så det är ett kompatibilitetsproblem, lägger ner projektet med makro från MAP, det får köras direkt från centralen.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.