Byggahus.se

Lyxade till sjöbod svart - får betala dyrt

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida Nivå 9
  Solpanel, glasdörr, nytt kök och en balkong är delar som en sjöbod i Hälsingland rustats upp med, men det fanns inget bygglov för detta.

  Du kan läsa artikeln här: Lyxade till sjöbod svart - får betala dyrt
   
  • Svara
 2. E
  Anonym
  Skrivet av: Stew

  Väldigt många i kustorterna på västkusten som gör om sina sjöbodar till fritidshus mer eller mindre. Man ser knappt någon bod längre som är till för att bara förvara saker i. Nu är det vatten indraget, avlopp, sängar och elektroniska prylar.
  Undrar hur många som fått bygglov för detta?

  Mvh

  Stefan
   
  • Svara
 3. E
  Anonym
  Skrivet av: Västkustbo

  Troligtvis ingen. Man borde göra regelbundna kontroller och få folk att riva ut skiten omedelbart. Parkettgolv i sjöbodar? Man kan inte gå i hamnen utan att gå upp i någons "uteplats" och få sura blickar för att man går på "deras tomt".

  Bort med skiten och se till att mäklare inte får annonsera ut bodar med bostadsinredning (oavsett om det STÅR att man inte får bo i dem). Tro fasen att folk bor i dem när inget händer.
   
  • Svara
 4. E
  Anonym
  Skrivet av: rogge

  äh låt folk bygga som de vill och njuta av livet, jävla polisstat vi lever i
   
  • Svara
 5. E
  Anonym
  Skrivet av: Nick

  Skit i vad andra och sköt er själv, eller skaffa eget liv
   
  • Svara
 6. E
  Anonym
  Skrivet av: Nymous

  Jag har byggt ut min övervåning(ca 5 meter kupa) utan bygglov. Man måste chansa för att bli en vinnare. Detta är på baksidan så synd knappt, endast grannarna norr och söder om huset som möjligtvis kan se det. Så vafan. Bara o gasa
   
  • Svara