Byggahus.se
Får jag pigga upp den kommande diskussionen men denna lilla goding?

Kul1.jpg
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder


Hos oss, rätt centralt i Göteborg, var det dock inga problem.
Barna drog snabbare än lönen försvann till egna boenden.
Allt var bättre än att bo kvar hos päronen :D
 
Det som mer än något förgyllde min morfars sista år i livet var den grönskande trädgården utanför villan!

Jag kan bara föreställa mig hur torftigt hans liv skulle ha varit utan alla blomsterrabatter, växthus, grönsaksland, fruktträd där han kröp omkring de sista 30åren nästan ända intill slutet.
Mins hur stolt han alltid var när vi kom på besök och ville visa upp allt, berätta och lära oss barn (och vuxna) om det som växte. Maten innehöll ofta saker odlade utanför fönstren.

Nu tycker egoistiska politiker som har skapat bostadsbristen att pensionärer ska skickas in i lägenheter istället för att få leva sina sista dagar omgiven av vacker grönska och sysselsättning.
De vill göra det dyrare at bo i hus. Men inte dyrare att bo i lägenhet, även om den är lika stor.
HUR FAN TÄNKER DE?
 
Och politiker gör allt för att förmå folk att flytta till städer. Fördyra/försvåra egen transport med bil samtidigt som lokaltrafiken minimeras/dras in, men samtidigt får an så otroligt mycket på landet. Vi flyttade från stan till en gård på landet för 6-7 år sen och har inte ångrat det en sekund. Träffade en likasinnad för några veckor sen som i princip "bytt en tegelvilla i Huddinge" mot en herrgård i bergslagen med ekonomibyggnader, mark/skog o s v. Han njöt (också) i fulla drag!
 
Rekommenderat från shoppen

Varför visas rekommenderat från shoppen?

Rekommenderat från shoppen är en annons från Byggahus egen shop. Produktrekommendationer visas automatiskt baserat på nyckelord som nämns i foruminlägget. Vi matchar innehållet med relaterade produkter som kan hjälpa läsare med sina byggprojekt. Inläggskaparen har inte själv lagt in produkterna i inlägget.