Byggahus.se

Låg byggnadsställning eller rullställning för jobb inomhus i verkstad.

 1. R
  Medlem Nivå 3
  Skall gipsa taket i verkstaden och behöver en smidig ställning att klättra på när jag skall skruva gips mm. Takhöjden är 3.20 så arbetsplattformen bör hamna på ca 1.2 meter upp. (Är 182 cm lång)
  Helst så billig som möjlig men har lagt maxpris på 4000:-. Vad skall man då välja? Tycker att jag hittar väldigt få billiga ställningar på nätet.
   
 2. V
  Medlem · Nivå 9
  Kolla om Biltema eller Jula har plattformar som duger för uppgiften. De kostar runt Tusingen
   
 3. B
  Medlem Nivå 1
  Kolla in WIBEs CMP plattform.

  http://www.stegproffsen.se/arbetsplattformar/wibe-arbetsplattform-cmp

  Möjligen i överkant för din prisnivå, men den är sjukt smidig att hantera och använda. Går i princtip att klättra upp på utan att använda händerna. Byggs även ihop till ett smidigt paket som man enkelt kan ta på takräcket eller inne i V70n om man fäller säten..
  Sen får du ett bra märke också som kommer hålla i många år..
   
 4. D
  Medlem · Nivå 5
  Hornbach säljer en bra ställning, den går också att komplettera med fler moduler om du behöver nå högre vid ett senare tillfälle.
  Jag köpte alla 3 modulerna för något år sen och är mycket nöjd med den. Den känns mycket mer gedigen än de som Bauhaus och Jula har i samma prisklass.

  Tyvärr har dom ju ingen vettig websida i sverige men här är den på tyska:
  http://www.hornbach.de/shop/Fahrgeruest-SAFE-T-PRO-150-Modul-1a-Grundgeruest-mit-Klapprahmen-und-Lenkrollen/8378283/artikel.html?sourceCat=S1939&WT.svl=artikel_img