Byggahus.se

Kärnhus prisnivå?

 1. K
  Medlem · 5 inlägg

  Kaka

  Medlem
  Hej!
  Vi funderar på Kärnhus och deras funkishus "Blårör" 138 m2. Är det någon som har koll på deras priser samt hur dom är som husleverantör. Tacksam för massor av synpunkter!
   
 2. Ella
  Medlem · Östergötland · 409 inlägg

  Ella

  Medlem

  Re: Kärnhus prisnivå?

  När de har så vackra klassiska hus ;). Jag har en bekant som funderade på dem. Så långt som de gick verkade Kärnhus helseriösa. De fick sedan tomt via ett husföretag och kunde därför inte välja Kärnhus. Jag har tittat mycket på deras hemsida och gillar husen skarpt! Har, någonstans, en prislista som är ett par år gammal. Priserna var helt OK!

  De är helt en av en handfull kandidater när vi ska bygga!
   
 3. K
  Medlem · 222 inlägg

  Krumeluren

  Medlem

  Re: Kärnhus prisnivå?

  Hej!
  Vi hade under en tid diskussioner med dom och ett möte med deras "arkitekt" tillika säljare som gav ett seriöst och trevligt intryck. Han verkade också ta sig tid att sätta sig in i kundens behov och gav bra och sunda förslag på vad som i praktiken är bra planlösningar. Håller med om att deras klassiska hus är mycket vackra, med härliga proportioner och detaljer. Vad vi kunde se av leveransdeklarationer etc verkar även byggkvalitet/standard vara helt i klass med - eller snäppet bättre - än de vanliga "drakarna".
  Deras priser verkar ligga ungefär i nivå med Eksjöhus, Myresjö etc.
  Det som gjorde att vi i slutänden inte valde Kärnhus var att dom inte har några upparbetade entreprenörskanaler i våra trakter (Linköping) och inte heller erbjuder någon direkt hjälp med entreprenadkontrakten.
  Men för den som inte är rädd att sköta själva bygget på egen hand kan nog Kärnhus vara ett bra val.

  Lycka till!
  /Håkan
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.