Byggahus.se
 1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

Inklämt med ett skohorn

 1. N
  Nybyggare · Midgård · 3 689 inlägg

  noone70

  Nybyggare
  Koolt hus, men så felplacerat att det är rent ut sagt gräsligt! :sick::poop:

  Det enda positiva jag kan komma på om placeringen är att det framhäver skönheten i den gamla bebyggelsen

  Lite som skönheten och odjuret, fast med avsaknaden av den kärlek som fanns i sagan
   
  • Laddar…
 2. GK100
  Medlem · Jönköping · 11 599 inlägg

  GK100Premiumikon: Hand

  Medlem
  Har gått förbi några gånger och trots att jag inte är särskilt intresserad av såna frågor håller jag med om att det inte alls ser så konstigt eller illa ut i verkligheten. Bilderna här ger helt fel intryck och fick lite anstränga mig för att förstå att det var den platsen.
   
 3. Hemmakatten
  Medlem · 12 266 inlägg
  Är säker på att jag kommenterat huset tidigare. Men upprepar att detta är ett fantastiskt hus, ingen pastisch från 1800-talet utan ett "statement", ett bygge som visar att det är byggt i vår tid.

  Det är så man måste bygga, dvs visa hus från olika epoker sida vid sida.
   
 4. L
  Medlem · Stockholm · 792 inlägg

  Lilllen

  Medlem
  Jag tycker ofta om modern arkitektur. Det kan även vara snyggt med moderna hus bland äldre.
  På insidan är detta fint på flera sätt. När det gäller framsidan så är porten ganska snygg och knyter ihop det gamla med det nya på ett smart sätt. Uterummet uppe till vänster har också sin poäng. Jag hade dock hellre sett att bredden på väggen till vänster om stora fönstret varit exakt lika bred som väggen ovanför fönstret är högt. Sedan tycker jag fönstret mitt på huset inte alls är knutet till något. Helheten blir därför obalanserad. För mig gör det att hela framsidan på huset faller, vilket är jättetråkigt. Känns snarare som en baksida på ett hus som fick bli som den blev för att få till det invändiga. Att bygga ett modernt hus mitt bland så fina gamla hus för med sig ett ansvar, just för att många har åsikter om sådana. För mig är detta ett misslyckande som kan försvåra för andra moderna hus i gamla områden i framtiden. Bara för att det är modernt gör det inte snyggt, men det är bara min åsikt..
   
 5. Workingclasshero
  Medlem · Stockholm · 3 046 inlägg
  Jag är ledsen, men det ser för jävligt ut i den fina miljön.
   
Rekommenderat från shoppen

Varför visas rekommenderat från shoppen?

Rekommenderat från shoppen är en annons från Byggahus egen shop. Produktrekommendationer visas automatiskt baserat på nyckelord som nämns i foruminlägget. Vi matchar innehållet med relaterade produkter som kan hjälpa läsare med sina byggprojekt. Inläggskaparen har inte själv lagt in produkterna i inlägget.

Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.