Byggahus.se
 1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

I bråk med hustillverkaren

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida · 3 112 inlägg

  Redaktionen

  På konsumentens sida
  Det efterlängtade nygbygget som skulle bli ett avkopplande hem har efter två år blivit en tyngd på familjen Berglund Tjärnströms axlar.

  Du kan läsa artikeln här: I bråk med hustillverkaren
   
 2. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Mexitegel

  Möjligt, men jag tror att det i ibland är så att husköparen har orimliga förväntningar på husleverantören. Det är nog tyvärr inte alla som fattar att om det blivit en vattenskada så får man stå ut med diverse byggkaos med fläktar och annat ett bra tag innan det går att återställa allt.
   
 3. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Gäst

  Skriv din kommentar här
   
 4. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Elpaco

  Wikipedia hade kallat den här artikeln för en stump. Man blir inslängd i en konflikt, men får ingen riktig bakgrund, inget tidsperspektiv med mera. Men det kanske mest var tänkt som ett referat av artikeln i norran, fast då får man nog även länka dit..
   
 5. Elina Blom Westergren
  Medlem · Stockholm · 752 inlägg

  Elina Blom WestergrenPremiumikon: Hand

  Medlem
 6. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: DG

  Det är frustrerande att inte folk förstår att dom får vad dom betalar för; Ett skithus med usel kvalitet. Det som är ännu värre är att ALLA hustillverkare måste sänka sig mot denna nivån, oavsett prisnivå! Enda anledningen till att vi inte ser fler familjer som den ovan är att det inte byggs så många hus just nu. Byggbranschen är den mest avskydda branschen av dom alla. Från byggbolags-VD;ar till snickaren som kommer hem till dig som helt saknar yrkesheder. Det finns undantag men dom är alldeles för få! :(
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.