Byggahus.se

Hur hindrar man folk från att "stövla in" i trädgården?

 1. L
  Medlem Nivå 2
  Jag tycker absolut att man ska få sola hur man vill på sin egen tomt, förutsatt att det finns något som skymmer lite(en häck, huset i sig, osv), dvs kanske inte sola sprillans naken precis vid vägkanten fullt synlig för varenda kotte inom 100meter :p
  Kommer då folk ändå instövlandes så får dom väl skylla sig själva om dom är så fisförnäma.
  Samma sak gäller givetvis inomhus också. Kanske inte så lämplig att stå i fönstret och göra helikoptern, men i övrigt ska man ha rätt till att springa naken hur mycket man vill inne. Sen får folk tycka vad dom vill om det :)
   
 2. knorrhane
  Medlem Nivå 3
  I väntan på att jag ska hitta den ultimata lösningen så spände jag upp ett plastband idag. Ett sånt där gulsvart-randigt. Döm om min förvåning när en granne ändå tog sig in förbi avspärrningen och gick in bakom huset och tittade in genom våra stora fönster för att se om någon var hemma....

  Helt otroligt. Problemet är värre än svartmyror. :worried:
   
 3. M
  Medlem Nivå 17
  Vad var svaret när du sa : "Jag ville inte att du går in den här vägen, ring på dörren på framsidan nästa gång"?
   
 4. MariaiÖstergötland
  Husägare Nivå 10
  Förmodligen "Vilken dörr på framsidan?"
   
 5. knorrhane
  Medlem Nivå 3
  Saken är den att jag hade varit ute och hämtat kaktusjord som jag köpt och när jag kom hem mötte jag personen tillsammans med min sambo. Jag trodde då att allt gått till på det sätt som sig bör (att personen kommit in genom att ringa på ytterdörren) men min sambo berättade för mig senare... Personen hade helt enkelt krypit under avspärrningen i tron om att "Ohhh.... en avspärrning. Det här gäller ju inte mig!, Vi kan inte gå runt den, vi måste kliva över den".

  Makalöst!

  Det blir nog att bygga rejäla avspärrningar som man inte kommer igenom utan bultsax.
   
  • Laddar…
 6. T
  Medlem · Nivå 10
  Lider med dig eller er!?

  Man vill kunna vara privat på sin tomt!

  Vi har även pool där man kan vilja bada lite lätt klädd!
   
 7. MariaiÖstergötland
  Husägare Nivå 10
  Krypit under?! :surprised:
   
 8. T
  Medlem · Nivå 10
  De vill nog bara se er!

  Grind med lås är nog det enda som funkar!

  Vårt nya hus har nog tyvärr insyn från två håll, annars hade jag solat naken!
   
 9. M
  Medlem Nivå 1
  ... undrar om inte det är så att de som nu går in i din trädgård (trots avspärrningar mm) gör detta, inte för att de inte fattar, utan för att de helt enkelt vill se dig naken !
   
 10. B
  Medlem Nivå 1
  Finns många ideer på vad man ska göra. Viktigt är att inte göra sig ovän med sina tankar, då blir man rätt ideökr!. Finns faktiskt hur många ideer som helst
   
 11. N
  Medlem Nivå 4
  Har problem med drönare som flyger över tomten. Finns det några drönar kanoner eller någon som har ritning till en störsändare som stör ut frekvensen 2,4 gHz. Skulle vara mysigt att plocka fram sändaren och rikta den mot drönarens kamera så att drönarens ägaren kan se den störta.
  I vårt skärgårdshus brukar vi kasta upp köttbitar i luften så fort vi ser en havsörn. Så fort kombinationen havsörn och drönare dyker upp förvandlar havsörnen drönaren till skrot. Snabbt belönar vi havsörnen med en stor köttbit eller fisk från fisksumpen. Våra grannar påstår att havsörnen numera testar om den för lite godis när den flyger runt ön och fångar drönare.
   
 12. T
  Medlem Nivå 1
  Drön... Drönare? Jag trodde det var en lerduva ...
   
  • Laddar…
 13. Staffan2000
  Medlem · Nivå 15
  https://edition.cnn.com/videos/us/2015/07/31/man-shot-down-a-drone-pkg.wave

  Staffan
   
 14. engs
  Medlem Nivå 7


  Spjut verkar fungera också.